Onderhoudstechnicus Brandbeveiligingssystemen
Netlijn
Barendrecht, NL
5 dagen geleden

Introductie

Voor onze opdrachtgever in de Randstad zijn wij op zoek naar een beveiligingsmonteur met kennis en ervaring met brandbeveiligingssystemen.

Heb jij interesse en ervaring in de (brand)beveiligingsbranche of heb je nog geen rugzak aan ervaring maar wel potentie en interesse om het vak te leren? Reageer dan direct!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een innovatieve, internationaal opererende organisatie die technische oplossingen biedt op gebied van brandbeveiliging.

Van origine een Frans bedrijf, die zich vanuit een vestiging in de Randstad op Nederland en omringde landen focust. Vandaag der dag hebben ze een wereldwijd netwerk op het gebied van brand-

alarm, brand repressie (gas of water nevel), evacuatie en veiligheidstoezicht.

Functie

Als onderhoudstechnicus brandbeveiligingssystemen verricht je zelfstandig onderhoud, reparaties, modificaties, installatie van kleine klussen.

 • en los je storingen o aan brandbestrijding- en brandbeveiligingsinstallaties.
 • Functie eisen

  Je hebt minimaal een MTS Electrotechniek diploma (affiniteit met W) eventueel aangevuld met cursussen onderhoudsdeskundige BMI, VCA, rijbewijs B(E) en kennis vereist van Microsoft Office.

  Naast een gedegen kennis van techniek beschikt u over sterke communicatieve eigenschappen. Je communiceert makkelijk met klanten en begrijpt hen.

  Je durft verantwoordelijkheid te nemen, bent en werkt gestructureerd. Verder ben je creatief, ondanks de strenge regelgeving van het vak zijn er altijd mogelijkheden om zaken anders en inventief aan te pakken.

  Je bent bereid om incidenteel te overnachten zo nodig op locatie, over te werken en storingsdienst te lopen.

  Aanbod

  Goede salariëring naar opleiding en ervaring.

  Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Het volgen van relevante opleidingen / trainingen.

  Doorgroei mogelijkheden binnen de beveiligingstechniek.

  Inlichtingen

  Wij verzoeken je om gemotiveerd te solliciteren en CV (met referenties) + salarisindicatie mee te sturen. Hoe duidelijker en completer je solliciteert, hoe sneller wij zullen reageren.

  Deze vacature is ook te vinden onder de volgende trefwoorden : beveiligingstechniek, beveiligingsmonteur, brandbeveiliging, brandtechnicus, bandbeveiliging, bandbeveiligingssystemen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier