GZ-psycholoog / praktijkopleider
Joinuz
Alkmaar
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Wij bieden een zeer veelzijdige functie met ruimte om jouw vakgebied en de organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast is het aan jou om de opleiding tot GZ-Psycholoog op te zetten binnen deze organisatie.

Deze opleiding is momenteel in ontwikkeling, hier zal jij een centrale rol in spelen.

Je bent betrokken bij het realiseren van een kennis- en expertisecentrum voor verschillende doelgroepen, waaronder een gerontopsychiatrische afdeling, het opzetten van de opleiding tot GZ-psycholoog en het realiseren van een afdeling voor wetenschappelijk onderzoek.

Jij biedt diagnostiek, advies en de behandeling aan ouderen met complexe gezondheidsproblemen. Als GZ-psycholoog heb jij een centrale rol als het gaat om de aanpak van probleemgedrag.

Je adviseert en begeleidt de zorgteams en het cliëntsysteem. Zelfredzaamheid en eigen regie staan hierbij centraal.

Dan hebben we het nog niet gehad over de ontwikkelingen van de opleiding, waar jij een zeer belangrijke rol in gaat spelen! Als praktijkopleider ben jij namelijk verantwoordelijk voor de interne opleiding tot GZ-psycholoog en het begeleiden van de overige opleidingen.

Daarnaast houd jij je ook nog eens bezig met het opzetten van een afdeling, speciaal voor het wetenschappelijk onderzoek.

Een hele mond vol dus!

Bagage

Natuurlijk zitten er een aantal eisen aan deze vacature, waardoor jij nog beter weet of jij in aanmerking komt voor deze vacature.

Zo heb jij namelijk :

 • Een afgeronde GZ opleiding en ben je BIG geregistreerd
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Kennis en ervaring met het opleiden en begeleiden van diverse functies
 • Goede communicatieve vaardigheden en kan jij goed samenwerken in een multidisciplinair team
 • Interesse in zorginhoudelijke vernieuwingen en ben je bereid hier een belangrijke rol in te spelen
 • Wat krijg jij?

  Wij zorgen voor de beste baan om lekker te leven, daarom zorgen wij voor een lekker salaris, minimaal een jaar contract en leuke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 • Salaris conform CAO VVT, uiteraard gaan wij graag in gesprek over het salaris, dit alles heeft natuurlijk wel te maken met jouw wensen en ervaring (deze vacature is ook door een zelfstandige GZ-psycholoog in te vullen)
 • Minimaal een jaar contract bij het leukste detacheringsbureau van Nederland
 • Optie tot het rijden van een stoere Joinuz bolide
 • Wij betalen graag € 25,00 euro mee aan jouw fitness abonnement
 • Interessante cursussen via onze Joinuz Academy
 • Collega's

  Je maakt onderdeel uit van een team van meer dan 50 behandelaren, artsen en verpleegkundig specialisten. De organisatie telt meer dan 20 locaties in Noord-Holland en biedt zorg aan in woonzorgcentra, kleinschalig wonen, bij cliënten thuis, eerstelijnsverblijf en in een revalidatie- behandelcentrum.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier