docent wiskunde
Carmel
Hengelo, NL
1 dag geleden
 • Referentienummer : 3892
 • Ingangsdatum : 01-08-2020
 • Contracttype : Tijdelijk ter vervanging wegens ziekte
 • Omvang : 0,8 fte
 • Dienstverband : Parttime
 • Graad : 2e graads
 • Salaris : Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.
 • Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière en zit lesgeven bij jou in het bloed? Wij zoeken een enthousiaste tweedegraads docent wiskunde die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs.

  Ben je per augustus tijdelijk beschikbaar voor een baan in Enschede? Dan maken wij graag kennis met je!

  Jouw verantwoordelijkheden

  Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo op locatie Wethouder Beversstraat in Enschede.

  Jouw profiel

  Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak wiskunde.

  Je staat stevig in je schoenen, bent gemotiveerd en weet als geen ander hoe je de theorie in praktijk kunt brengen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde.

  Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen.

  Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer.

  Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

  Jouw werkplek

  Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede.

  Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald.

  We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.

  Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B / K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn en Economie.

  Ons aanbod

  Het betreft een parttime baan (0,8 fte), tijdelijk ter vervanging, tot einde schooljaar 2020 - 2021. Ingangsdatum : Zo spoedig mogelijk.

  De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB).

  Dit salaris is conform de CAO VO.

  Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

  Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier