Vrachtwagenchauffeur internationaal TNT Parttime
Randstad
DUIVEN, NL
5 dagen geleden

Vrachtwagenchauffeur Internationaal gezocht : Voor TNT ERN in Duiven zijn we op zoek naar Parttime en Fulltime chauffeurs.

Wij zoeken TO chauffeurs je rijdt afwisselend dagritten, avondritten, nachtritten, dubbelbemande meerdaagse ritten en enkelbemande meerdaagse ritten.

Deze ritten gaan door bijna heel Europa heen. Er wordt ook in de weekenden gereden. Kortom jij bent van alle markten thuis! Je kunt natuurlijk bij ons aangeven of je alle ritten wilt rijden of alleen ingezet wilt worden op dagritten of dubbelbemande ritten, alle opties zijn mogelijk! Wil je Fulltime werken dan kan dit als je inzetbaar bent op alle soorten ritten.

Je hoeft hier niet zelf te laden en / of te lossen. Door ons fantastische plansysteem heb jij de vrijheid om aan te geven wanneer en welke dagen dat jij wel of niet beschikbaar zou zijn.

Dus mocht jij 1 x per 2 weken beschikbaar zijn, of alleen op een zondag of alleen op vrijdagnacht wij kunnen je inplannen! Met andere woorden wij bieden maatwerk voor jou wensen!

Wij zoeken representatieve, klantvriendelijke en collegiale chauffeurs. Je dient in het bezit zijn van een CE rijbewijs, code 95 en een digitale tachograafpas.

Vrachtwagenchauffeurs die in het bezit zijn van ADR krijgen de voorkeur maar het is geen verplichting. Tevens moet je een VOG bij de gemeente aan kunnen vragen.

De maximale reisafstand woon-werk verkeer mag niet meer dan 30 kilometer bedragen.

Wat bieden wij :

 • Plezierige werksfeer met leuke collega's
 • Beloning conform cao TNT Express (inschaling ligt tussen de 10,95 - 15,79)
 • KM vergoeding conform cao TNT Express
 • Afwisselende functie
 • Is dit werk jou op het lijf geschreven en voldoe jij aan de voorwaarden? Solliciteer dan direct!

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Susanne Arendsen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier