Medewerker huishoudelijke dienst
Blue Holding BV
's-Gravenhage
7 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Ben jij een verzorgend type? En heb je altijd al in het ziekenhuis willen werken?

Dan zoeken wij jou!

De Blue Groep is een sterke en veelzijdige partner voor iedere organisatie. De diversiteit van onze diensten maakt ons uniek in de markt.

Onze organisatie bestaat uit drie verschillende bedrijfstakken.

 • Producten
 • Als medewerker huishoudelijke dienst in het ziekenhuis assisteer je de verpleegafdeling op facilitair en huishoudelijk gebied.

  Functieprofiel

  Afhankelijk van jouw werkrooster start jij om 7.15 in de ochtend of om 13.45 in de middag. Je bent zowel doordeweeks als in het weekend beschikbaar.

  Jij verricht algemene huishoudelijke werkzaamheden, zoals het op orde houden van de ruimtes, het opmaken en transporteren van bedden en het distribueren van standaard afdelingsmaterialen naar aangewezen (werk)plekken / ruimtes.

  Ook assisteer je de zorgondersteuner plus bij voeding- en drankverstrekking en helpt patiënten indien nodig bij het eten en het drinken.

  Daarnaast ondersteun je bij het verrichten van werkzaamheden in de afdelingskeuken, zoals het schoonhouden van de keuken, apparatuur en materialen.

  Jouw dag eindigt om 13.45 of om 20.15 afhankelijk van jouw werkrooster. Je werkt minimaal 24 uur, maar bent ook flexibel genoeg om 32 uur te kunnen werken.

  Wat wij vragen?

 • Wij vragen minimaal een afgeronde MBO opleiding en aantoonbare ervaring in de zorg;
 • Je bent een vrolijk en klantvriendelijk persoon en maakt graag een praatje met de patiënten;
 • Je vindt het leuk om je verantwoordelijkheid te pakken en staat graag klaar voor anderen.
 • Om in het ziekenhuis werkzaam te mogen zijn moet je minimaal 18 jaar zijn.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier