Documentatie Export Groupage Medewerker
Ruimbaan Uitzendbureau
Rotterdam, NL
28 dagen geleden

Documentatie Export Groupage Medewerker

Regio Rotterdam 33-40 uur MBO, HAVO, VWO , HBO Administratief , Commercieel , Logistiek Ben jij communicatief vaardig en heb jij een achtergrond in de logistiek?

Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Rotterdam zijn wij op zoek naar een Medewerker Documentatie Export Groupage.

Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en verwerken van de documenten die nodig zijn voor internationaal transport over zee.

Hierbij is er veel telefonisch en e-mail contact met de relaties. In de toekomst is het behandelen van de wat meer gecompliceerde zendingen een van jouw taken.

Geïnteresseerd? Solliciteer dan nu!

Vereisten :

 • Je beschikt over ruime werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je beschikt over een afgeronde opleiding STC, aangevuld met relevante opleidingen in de richting van scheepvaart en logistiek
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
 • Je bent stessbestendig, nauwkeurig en kan snel schakelen
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Solliciteer direct!

  Voornaam* Achternaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Ik wil graag contact met* CV uploaden Je motivatie of ruimte voor opmerkingen In het kader van je sollicitatie en eventuele dienstverband verwerken wij jouw persoonsgegevens.

  Wij gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement. Om actief naar een geschikte baan voor je te kunnen zoeken willen we je toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken en aan evt.

  derden, waaronder opdrachtgevers, te verstrekken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier