Specialist geluid
RUD Zeeland
Terneuzen, NL
1 dag geleden

Specialist geluid

Terneuzen, 32.4 uur per week

Wil jij je elke dag inzetten voor een schoon en veilig Zeeland? Dat kan bij RUD Zeeland!

Wat ga je doen?

Als specialist geluid ben je verantwoordelijk voor het geven van adviezen aan de gemeenten en de provinciale overheid in Zeeland op het milieuthema geluid.

Deze adviezen hebben betrekking op het verlenen van vergunningen, op ruimtelijke ontwikkelingen en handhaving. Daarnaast houd je je bezig met zonebeheer op industrieterreinen, het formuleren van beleid op het vakgebied en begeleiden van de beleidsuitvoering.

Je neemt deel aan (landelijke) project- en werkgroepen. Je werkt veel samen met drie collega’s (geluidsspecialisten) en de vergunningverleners.

Wie ben jij?

 • Je hebt een technische opleiding op hbo - niveau , bij voorkeur aangevuld met de opleiding Hogere Akoestiek of je bent bereid deze te volgen.
 • Je hebt, bij voorkeur, enkele jaren ervaring in dit werkveld.
 • Je bent behendig met het gebruik van software , in dit geval voor het uitvoeren van geluidsberekeningen.
 • Je hebt kennis, of bent bereid kennis op te doen, van de regelgeving op het gebied van geluid voor industrie, weg- en railverkeer.
 • Je bent taalvaardig en communicatief.
 • Je bent een teamspeler.
 • Je bent oplossingsgericht en kunt omgaan met belangentegenstellingen.
 • Je hebt inlevingsvermogen en handelt vanuit het maatschappelijk belang.
 • Wat bieden wij?

  Een functie bij een relatief jonge organisatie, die nog volop in ontwikkeling is. Ben je pas afgestudeerd? Dan is er alle ruimte voor verdere scholing en opleiding.

  Er heerst een informele sfeer en de lijnen tussen de medewerkers zijn kort. Wij bieden je de mogelijkheid om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken.

  Dat betekent dat de indeling van de werktijden en de plaats waar het bureauwerk verricht wordt grotendeels naar behoeven kunnen worden afgestemd op de persoonlijke situatie.

  Je krijgt een vergoeding voor woon-werkverkeer en een T-tag voor de Westerscheldetunnel. Het functieniveau sluit aan op je werkervaring en diplomabezit.

  Sta je nog aan het begin van de carrièreladder in dit vakgebied dan bieden wij een salaris van minimaal € 2.699,08 bruto per maand voor 32,4 uur per week.

  Ben je een ervaren geluidsspecialist dan kan je salaris oplopen tot maximaal € 4.508,09 bruto per maand voor 32,4 uur per week.

  Boven op je bruto maandsalaris ontvang je een Individueel Keuzebudget van 22,37%.

  Informatie en sollicitatie

  Natuurlijk willen we graag een collega die het vakgebied kent en ervaren is met het onderwerp geluid. Maar ben je enthousiast, pas afgestudeerd en heb je ambitie om opgeleid te worden tot geluidsspecialist, reageer dan vooral ook! Solliciteer direct via het online sollicitatieformulier .

  Solliciteren kan tot en met 4 december 2020 .

  Voor vragen over de functie kun je terecht bij Ineke Jansen, hoofd van de afdeling Vergunningen op telefoonnummer 06-51206781 of via email : i.jansen rud-zeeland.nl .

  We bepalen in overleg met de sollicitant hoe we de sollicitatiegesprekken vormgeven met inachtneming van de preventieve maatregelen rondom het coronavirus.

  We stellen deze vacature gelijktijdig in- en extern open.

  Acquisitie stellen wij niet op prijs.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier