Werkvoorbereider
VDL Groep
Boxtel, NL
16 dagen geleden

Binnen VDL Technics zijn we op zoek naar een zelfstandige Werkvoorbereider die verantwoordelijk is voor het bepalen van de juiste productiewijze, kostprijs en inkoop.

Weet jij de spil te vormen tussen verkoop en productie? Heb je kennis van CAD-systemen, ben je sterk in het managen van projecten en op zoek naar afwisseling?

Reageer dan op deze vacature!

Werkvoorbereider

Als Werkvoorbereider geef je aan wat de optimale productiemethode is. Je bepaalt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden voor zowel projecten als repeat producten (variërend van constructie-

tot machinebouw). Je stelt de kostprijzen vast en geeft dit door aan de afdeling verkoop. Je bewaakt de voortgang en kosten van een project en denkt mee over mogelijke bijsturing van de werkzaamheden.

Jouw profiel :

 • Een afgeronde technische opleiding op MBO / HBO niveau, richting Werktuigbouwkunde of Technische Bedrijfskunde.
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring.
 • Kennis van CAD-systemen, bij voorkeur Solid Works.
 • Je bent in staat complete productcalculaties op te zetten, projecten voor te bereiden en te volgen.
 • Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en een organisatietalent.
 • Goede communicatieve vaardigheden. Kennis van de Engelse en Duitse taal is een pre.
 • Wat bieden wij jou?

  Werken bij VDL Technics betekent dat je onderdeel bent van het internationale industriële familiebedrijf VDL Groep, waar continuïteit hoog in het vaandel staat.

  Samenwerken op een professionele manier in een informele, no-nonsense omgeving waar open communicatie de boventoon voert.

  Daarnaast heb je veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap. Verder kennen wij uitstekende arbeidsvoorwaarden.

  Interesse :

  Is je interesse gewekt en voldoe je aan het profiel? Dan ontvangen we graag je cv en motivatie voor deze vacature.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Het bedrijf :

  Bij VDL Technics bestaat de corebusiness uit de seriematige productie van lassamenstellingen. Hierbij kun je denken aan producten die gebruikt worden in de agrarische, transport-

  en industriële sector. Zij produceren chassis voor vrachtwagenopleggers voedersystemen voor de intensieve veehouderij en straatmeubilair.

  Solliciteer Meer info

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier