Sportzaalbeheerder
Randstad
MIDDELBURG, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid : het is niet voor iedereen weggelegd. Als je werk dagelijks invloed heeft op tientallen gasten, is het van groot belang dat het (letterlijk) vlekkeloos gebeurt.

Als sporthal beheerder ben jij verantwoordelijk voor de sporthallen, kleedzalen en de horecagelegenheid van verschillende sportcomplexen op Walcheren.

Kan jij deze uitdaging aan?

Hoe ziet jouw dag er uit?

Je komt aan op je werk en start met een inspectieronde om te bepalen wat er moet gebeuren. Je controleert de sporthallen en kleedkamers eerst.

In de sporthallen zorg je dat het materiaal van de laatste gebruikers wordt opgeruimd. Daarna reinig je de hal met een schrob-zuigmachine.

De eerste ruimte is klaar! Op naar de volgende : de kleedkamers. Hier zorg je dat ze mooi aan kant zijn : de kleedzaal is schoon, toilet en douches glimmen weer en de lucht ruikt fris.

Weer een taak afgestreept! Nu ga je de zalen voorbereiden op de volgende gasten : je zet de spullen van (bijvoorbeeld) de sportvereniging klaar, zodat ze gelijk aan de slag kunnen als ze aankomen.

Nu verandert je functie van beheerder ineens in gastheer / vrouw! Je heet het team welkom en gaat door naar je volgende verantwoordelijkheid : de horecagelegenheid.

Hier bereid je de kantine voor op de volgende gasten en bedien je ze als ze binnen druppelen. Aan het einde van de dag ruim je alles weer op en ga je met een trots en voldaan gevoel weer naar huis.

Werktijden zijn overwegend in de avonden (16 : 00 - 23 : 00) en in de weekenden (variërend tussen 08 : 00 en 24 : 00).

Wie ben jij?

Jij hebt ervaring met het schoonmaken van bedrijfsruimtes. Je kan aantonen dat je zelfstandig aan de slag kan en je een grote mate van verantwoordelijkheid zonder problemen op je neemt.

Je hebt een sterke intrinsieke motivatie om je werk zo goed mogelijk uit te voeren. Daarnaast werk je niet iedere week dezelfde dagen, maar dat is voor jou geen punt.

Ook in het weekend werken sluit je niet uit. Je hebt MBO werk- en denkniveau en ziet er representatief uit. Tot slot spreek je de Nederlandse taal, zodat je de gasten goed te woord kan staan.

Wat bieden we jou?

 • een flexibel contract van 20-30 uur per week.
 • een salaris op basis van jouw (relevante) werkervaring.
 • een klein en hecht team
 • ruimte om te ontwikkelen
 • Herken jij jezelf in deze functie? Solliciteer dan door op de knop de drukken of je CV te mailen naar bob.dalmeijer nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier