Hypotheekspecialist
YACHT
Amersfoort, NL
15 uur geleden

Over de functie

Voor ABN AMRO Hypotheken Groep zijn wij op zoek naar een Hypotheekspecialist voor bij voorkeur 40 uur per week.

De afdeling

Hypotheken maakt onderdeel uit van COO R&PB. De afdeling bestaat uit de afdelingen ABN AMRO Rechtstreekse Verkoop (AAB RV) ABN AMRO Intermediaire Verkoop (AAB IMV) en Financieel Advies Hypotheken (FAH).

De functie

Als hypotheekspecialist beoordeel en analyseer je hypotheekaanvragen, waaronder complexe zakelijke aanvragen tijdens het offerte- en acceptatietraject, binnen de grenzen van de vastgestelde kaders, regels en richtlijnen van het kredietbeleid en rekening houdend met het klantbelang.

Je adviseert hypotheekadviseurs van de bank en / of intermediairs over een ingediende hypotheekaanvraag voordat voor deze posten een offerte wordt uitgebracht.

Ook lever je krediettechnische ondersteuning aan intermediairs en bankkantoren.

Functie-eisen

Als hypotheekspecialist heb je :

 • Kennis van financiële dienstverlening op HBO niveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Kennis van hypotheekproducten, acceptatiekaders en procedures;
 • Kennis van hypotheek- en verzekeringsproducten, - voorwaarden en kredietbeleid;
 • Kennis van compliance wet- en regelgeving, EfD, WID en CAAM;
 • Kennis van balans lezen en zakelijke kredietverlening (diploma’s Zakelijke Kredietverlening en Zakelijke Kredietverlening);
 • Kennis van Schuldhulpverlening en / of projectmatig werken op Prince2 niveau;
 • Minimaal WFT Basis, Hypothecair Krediet en Vermogen;
 • Ervaring met inkomensbepaling Zakelijk Complex (vanaf 2 B.V.’s).
 • Werken bij Yacht

  Yacht detacheert en bemiddelt tussen bedrijven en professionals op HBO- en WO-niveau. Als professional ben jij een belangrijke speler.

  Daarom richten wij ons op jouw ontwikkeling door opleidingen en cursussen te bieden. Omdat je aan meer opdrachten (bij verschillende bedrijven) werkt, krijgt je carrière een impuls.

  Daarnaast blijft je kennis up-to-date, doordat Yacht een kennis- en expertisenetwerk heeft van ruim 3.500 professionals uit acht verschillende vakgebieden.

  Salaris is afhankelijk van kennis en ervaring.

  Van goed naar beter

  Werk je bij Yacht, dan werk je voor een ambitieus bedrijf. We werken continu aan de verbetering van onze positie in de markt en onze dienstverlening aan onze opdrachtgevers.

  Maar zeker ook aan het versterken van onze professionals. Bij Yacht word je continu uitgedaagd en gecoacht om jezelf te blijven ontwikkelen.

  Dat vraagt veel van je. Je krijgt er ook veel voor terug.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier