Bedrijfsleider
PSB Bedrijfswageninrichting B.V.
Zwijndrecht, Zuid Holland, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij in het bezit van een gezonde dosis energie én leidinggevende kwaliteiten? Zie jij het als een uitdaging om alle bestaande processen en werkwijze vast te leggen, voor nu en voor de toekomst en op een juiste wijze over te dragen aan de medewerkers?

Je bezit leidinggevende capaciteiten en wordt eindverantwoordelijke van een vestiging. Lees dan snel verder om te zien wat er nodig is voor deze leuke baan! Je bent eindverantwoordelijk voor de vestiging in Ridderkerk Je bent actief op zoek naar nieuwe (potentiële) klanten Je zult processen optimaliseren en de efficiency verhogen.

Wat ga je doen? In deze functie zorg jij ervoor dat PSB Ridderkerk jouw eigen bedrijf wordt en dat het bedrijf zich verder professionaliseert.

Hoe ga je dit doen? Je zult je onder meer richten op het aansturen en motiveren van je team dat bestaat uit 4 metaalbewerkers, het optimaliseren van de processen en de efficiency verhogen, het uitbreiden van de productontwikkeling in nauw overleg met PSB Zwijndrecht.

In het begin zal de focus voornamelijk liggen op het aanmaken van standaardisaties in pakketten en het automatiseren van facturatie.

Daarnaast heb je regelmatig overleg met het management van PSB over de gang van zaken op jouw vestiging en zal je hier aan rapporteren.

Naast deze taken ben je verantwoordelijk voor de commerciële kant van het bedrijf. Zo zul je klanten te woord staan, ideeën uitwerken en continu op zoek zijn naar kansen om ons aandeel in de markt te vergroten.

Ook ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes en de facturatie. Kortom, in deze uitdagende leidinggevende functie krijg je de kans om van PSB Ridderkerk echt jouw eigen bedrijf te maken! Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Dat je ervaren bent en over de juiste capaciteiten beschikt hoeven we je natuurlijk niet te vertellen! Door jouw gedreven, commerciële en klantvriendelijke instelling zorgt jij voor het beste resultaat.

 • Daarnaast bezit je : minimaal MBO-4 werk en denk niveau; creativiteit en een stressbestendige mind-set; een leergierig instelling en denk je in oplossingen;
 • Als Bedrijfsleider ben je hét visitekaartje van ons bedrijf en heb je een representatief voorkomen. Wat kan je van ons verwachten?

  Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een goede werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk.

  Werken moet tenslotte leuk zijn! Als we jou mogen verwelkomen ga je deelnemen aan ons introductieprogramma Ik werk bij Amega’, met andere nieuwe collega’s, zo voel jij je snel thuis binnen onze organisatie.

  Daarnaast verzorgen wij : een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding; een vast contract bij goed functioneren.

 • management en (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s; volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
 • een collectieve zorgverzekering en een goede pensioenregeling. Interesse? Solliciteer online via de 'Solliciteer' button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier