Verzorgende IG niveau 3 – Flexmedewerker Zorg bij ZGAO
Aethon
Amsterdam, Nederland
5 dagen geleden
source : StudentJob

Leuke en leerzame bijbaan Doe jij een studie in een zorgrichting? Wil je een goedbetaalde flexibele bijbaan? En wil je tegelijk waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoen waarmee je jouw cv verrijkt?

Dan is deze bijbaan als Flexmedewerker Zorg, waarin je handelingen op Verzorgende IG (VIG) niveau 3 mag uitvoeren, iets voor jou.

 • Wij zijn Aethon. Wij verbinden ambitieuze talenten aan de leukste studiegerichte bijbanen bij zorginstellingen. Ook bij Zorggroep Amsterdam Oost (ZGAO);
 • een zorgorganisatie in Amsterdam-Oost waar (dementerende) ouderen wonen, verpleegd worden en revalideren.

  Wat ga je doen?

  Voor je start haal je via ons een waardevol certificaat. Daarmee mag je niet alleen helpen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), maar ook diverse medische handelingen op Verzorgende IG (VIG) niveau 3 uitvoeren.

  Je verdient direct een goed salaris in een leuke en leerzame bijbaan die je prima kunt afstemmen op je studiedruk, stage of op je vakantie.

  Zo brengen we jouw carrière in de zorg in versnelling.

  Waar ga je werken?

  Nadat je het certificaat Verpleegtechnische Vaardigheden hebt gehaald, ga je als Flexmedewerker Zorg aan de slag bij locaties van ZGAO.

  Bijvoorbeeld bij het Flevohuis aan de rand van het Flevopark. Hier worden dementerende ouderen in kleinschalige woongroepen verzorgd.

  Of bij verpleeghuis De Open hof in de Watergraafsmeer; een klein huis met 95 bewoners, waar ouderen in een knusse en veilige omgeving 24-uurszorg krijgen.

  Maar ook de cliënten die na een ziekenhuisopname revalideren in het Transitorium van het OLVG ontvangen je met open armen.

  En goed om te weten : alle locaties van ZGAO zijn prima bereikbaar met de fiets, scooter, auto of met het openbaar vervoer. Wel zo prettig.

  Afwisselende omgeving

  Doordat je op meerde locaties werkzaam bent, doe je versneld een enorme rijke variatie aan ervaringen op. Ervaringen waar je veel aan hebt.

  Zowel tijdens je studie als erna.

  Om je een gevoel te geven : de ene locatie biedt zorg aan ouderen die vanwege lichamelijke aandoeningen of dementie niet meer zelfstandig kunnen wonen.

  Hier gaat het om specifieke vormen van zorg op de gebieden dementie en somatiek. De vaste bewoners die moeite hebben om hun dag in te vullen, worden hier overdag in gezamenlijke woonkamers opgevangen.

  Op deze manier wordt hen structuur, begeleiding en afleiding geboden. Bij een andere locatie verblijven ouderen voor korte tijd om te revalideren na een behandeling in het ziekenhuis.

  Bijvoorbeeld na een operatie. Hier is het doel om cliënten snel weer zo zelfstandig mogelijk naar huis te helpen.

  Zo heeft elke locatie zijn charme en kom je in aanraking met heel diverse psychische, psychiatrische en lichamelijke ziektebeelden.

  Daarbij verleen je zowel ADL-zorg, sociale zorg als somatische en medische zorg aan de cliënten. Een leerzame combinatie.

  Je team

  Jij gaat aan de slag in een enthousiast en betrokken team dat werkt volgens de kernwaarden van ZGAO : Samen, Veilig & Vertrouwd en Praktisch & Professioneel.

  Een team van professionals dat er samen voor gaat maximale waarde toe te voegen aan de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen.

  Wat ga je doen?

  Je begeleidt jouw cliënten, zorgt voor ritme en structuur en je verricht ADL-handelingen. Dus je helpt cliënten bijvoorbeeld bij het aan-

  en uitkleden, het aantrekken van steunkousen en bij mondverzorging. Je helpt bij het eten en drinken. Soms kook je voor bewoners.

  Daarnaast begeleid je bewoners bij het bewegen en bij creatieve dagbestedingsactiviteiten, zoals een potje Rummikub.

  Maar je werk is breder dan alleen deze handelingen. Je hebt ook een belangrijke rol in onder meer het delen en toedienen van medicatie, in wondverzorging en in katheterzorg.

  Verder geef je injecties en je rapporteert over de zorg in het zorgdossier. In je werk gebruik je actieve en passieve tilliften.

  Heel diverse taken dus, waarin je op verschillende manieren veel voor de cliënten van ZGAO kunt betekenen.

  Wat wij bieden

 • Je verdient goed : tussen de €10,95 en €12 per uur
 • Je krijgt 8% vakantiegeld, een reiskostenvergoeding en een onregelmatigheidstoeslag volgens de CAO voor de Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
 • Je krijgt een opleiding en het waardevolle certificaat Verpleegtechnische Handelingen. Hiermee ben je bevoegd om specifieke verpleegtechnische handelingen op Verzorgende IG (VIG) niveau 3 uit te voeren
 • Je doet waardevolle praktijkervaring op in de omgang met (dementerende) ouderen
 • Je groeit door praktijkervaring in verzorgende en verpleegtechnische handelingen
 • Je verrijkt je cv met relevante werkervaring; je vindt sneller een goede baan na je studie
 • Je bepaalt zelf hoe vaak en hoe lang je werkt, ook tijdens tentamen- of stageperiodes
 • Je bouwt een relevant netwerk op in de zorg
 • Je betekent echt iets voor kwetsbare mensen
 • Je levert een maatschappelijke bijdrage door het terugdringen van het tekort in de zorg
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau;
 • Je bent enthousiast en krijgt energie van mensen helpen
 • Je maakt makkelijk een praatje, bent flexibel en je leert graag
 • Je kunt goed zelfstandig werken
 • Je durft vragen te stellen aan collega’s, maar ook aan cliënten
 • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je staat stevig in je schoenen, je bent geduldig maar geeft ook duidelijk grenzen aan
 • Je vindt het oprecht leuk om met ouderen te werken
 • Daarnaast kun je goed het overzicht in je werk bewaren
 • Jouw opleiding en beschikbaarheid

 • Op dit moment volg je een zorgopleiding. Bijvoorbeeld : Biomedische wetenschappen, Ergotherapie, Fysiotherapie, Geneeskunde of Verpleegkunde.
 • Doe je HBO-V of Geneeskunde, dan kun je na afronding van je eerste stage of van je zorgstage in deze interessante bijbaan aan het werk.

  Doe je een opleiding MBO-V? Dan kun je aan de slag vanaf studiejaar 2. Volg je een andere zorgstudie op HBO- of WO-niveau, dan kun je al in je eerste studiejaar starten.

 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar en je werkt daarvan veelal tenminste 8 uur.
 • De werktijden liggen tussen 7 : 30 en 23 : 00 uur, in diensten van 4 tot 8 uur

  Interesse?

  Heb je interesse in deze goedbetaalde flexibele bijbaan waarin je als Flexmedewerker Zorg handelingen op Verzorgende IG (VIG) niveau 3 uitvoert en waardevolle studiegerichte praktijkervaring opdoet?

  Ontstijg jezelf. Begin nu. Solliciteer.

  Na je sollicitatie, nemen we contact met je op voor een eerste kennismaking. Voor je het weet ga je aan de slag bij ZGAO of bij een andere zorginstelling in de omgeving van Amsterdam die ook goed aansluit bij jouw wensen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier