GZ Psycholoog
Zorgenwelzijnplein
Zoetermeer
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Ook nu in coronatijd werven wij door : Parnassia Groep Zoetermeer zoekt voor het team Ambulant Ouderen een GZ psycholoog.

Informatie

Als GZ psycholoog op zoek naar afwisseling? We zijn op zoek naar een GZ psycholoog met interesse in of affiniteit met onze doelgroep.

Ons ouderenteam bestaat uit een psychiater, specialist ouderengeneeskunde, neuropsycholoog, verpleegkundig specialist, ervaringsdeskundige, verpleegkundigen en een maatschappelijk werker.

Samen staan we ervoor om kwalitatief goede zorg te leveren aan ouderen in Zoetermeer.

Wij behandelen zowel mensen met langdurige psychische problematiek als mensen die op latere leeftijd te maken hebben gekregen met psychische klachten t.

g.v. levensfaseproblematiek. Tevens doen we diagnostiek naar cognitieve problemen en behandelen we mensen met cognitieve problemen, gecombineerd met psychiatrische of gedragsproblematiek.

Omdat onze disciplines zo divers zijn kunnen we zorg op maat leveren, iets wat we heel belangrijk vinden voor onze patiënten.

We werken vaak multidisciplinair om op deze manier de problematiek op diverse vlakken aan te pakken.

We zijn een enthousiast team met een goede sfeer, dat betaat uit jongere en oudere collega's, die elkaar goed aanvullen en elkaar durven aan te spreken waar nodig.

Er is ruimte voor eigen initiatieven, ook op vestigingsniveau. Daarbij zijn er verschillende samenwerkingsverbanden op het gebied van ouderenzorg waarop we participeren.

In deze functie is er ruimte voor scholing, gebaseerd op het scholingsplan, dat jaarlijks met je collega's opgesteld wordt.

Functie-eisen

Je bent BIG geregistreerd als GZ psycholoog.

Je bent in staat om kordaat en krachtig te handelen en je mening te uiten. Het lijkt je leuk om ouderen met zeer uiteenlopende problematiek te behandelen.

Je ziet kansen bij een doelgroep, waarbij veelal meerdere problemen spelen. Je vindt het een uitdaging om samen met je collega's de problematiek multidisciplinair aan te pakken.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft de functie van GZ Psycholoog voor 24 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Het salaris bedraagt minimaal € 4053,- en maximaal € 5439,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Contactinformatie

Herken jij jezelf in dit profiel en hebben wij je nieuwsgierig gemaakt, reageer dan snel. Een dag meelopen behoort tot de mogelijkheden.

We begrijpen dat je nog vragen hebt. Daarom nodigen we je graag uit om een vrijblijvend gesprek met ons te hebben. Je kunt contact opnemen met Rene Koene, manager bedrijfsvoering, via 06-22369576.

Parnassia Groep Zoetermeer is een totaalvestiging waar naast het zorgbedrijf PsyQ ook Brijder, Parnassia Ouderen en Fact, Indigo BGGZ en i-psy interculturele psychiatrie onderdeel van uitmaken.

Daarnaast werken wij nauw samen met Youz (kinder- en jeugdpsychiatrie), die ook in ons gebouw gehuisvest zijn. Gezamenlijk werken we aan een mooi en compleet aanbod voor de inwoners van Zoetermeer en omgeving.

Parnassia Groep is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier