Ervaren bouwkundig werkvoorbereider Vastgoedzorg
Flextra
Barendrecht
1 dag geleden

Jij als bouwkundige werkvoorbereider, wilt vast werk tegen een goed salaris en pensioen. Natuurlijk zoek jij mooie uitdagende projecten, waar jij door jouw expertise de projecten uitstekend voorbereid en in goed overleg overlevert aan de projectleider.

Jij zoekt een betrouwbare werkgever die denkt in mogelijkheden en oplossingen, of het nu om een auto van de zaak gaat, om mooie professionele werkkleding, doorleren, bijscholing, jij wilt dat het geregeld wordt.

Stop met zoeken naar andere werkvoorbereider vacatures en welkom bij De Flextra-Groep. De grootste en beste werkgever in de vastgoedzorg van Nederland waar je niet als nummer wordt behandeld.

De reviews van onze werkvoorbereiders op Indeed, Google for Jobs en Facebook zijn het bewijs en liegen er niet om.

Wat jij als ervaren werkvoorbereider gaatuitvoeren :

Vanzelfsprekendkan jij : de projectadministratie verwerken o.a. het meer- en minderwerk, zorgen voor de juiste materialen op de werklocatie,het controleren van alle tekeningen en documenten, het opstellen en monitorenvan de planning, het opstellen van werkinstructies en het onderhouden vancontacten en het delen van kennis met leveranciers, klanten en collega’s.

Ookzie jij er op toe dat de projecten tegen minimale kosten worden uitgevoerd.Daarnaast zal jij de ontwikkelingen op de werkvloer goed bestuderen en delenmet jouw collega’s

Je beschikt over HBO niveau werk- en denkniveau, hebt minimaal 5 jaar ervaring, bent stressbestendig en klantgericht, analytisch, resultaatgericht, probleemoplossend, en hebt een professionele werkhouding.

Jij bent flexibel inzetbaar, hebt bouwkundige / bouwtechnische kennis en kennis van de huidige bestaande wet- en regelgeving.

Er wordt van jou verwacht dat jij een echte teamplayer bent, maar ook volledig zelfstandig kunt werken.

Ook heb jij ervaring met het gebruik van MS Office,BIM en LEAN. Ervaring met Sharepoint is zeker welkom.

Flextra biedt :

Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van je ervaring een salaris tussen de € 3.000 en de € 4.500 brutoper maand afhankelijk van opleiding en ervaring

garantie op een stipte uitbetaling van salaris

bijziekte een persoonlijkecoaching door professioneletherapeuten

eenzeer prettige envriendelijke werksfeer

Een fulltime dienstverband van 40 uur perweek

Herken jij je in deze vacaturetekst en sta jijopen voor deze mooie nieuwe uitdagende functie bij een vooruitstrevend eninnovatief bedrijf?

Reageer dan direct enwij doen je een niet te weigeren voorstel!

Referentie : Flextra Bouw2055527

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier