Flexibel inzetbare Begeleider C Jupiterhof
Abrona
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Abrona leren kennen via een flexcontract? Je bent van harte welkom!

Wij zoeken een FLEX medewerker Begeleider C voor onze locatie Jupiterhof.

Je werkt als Begeleider C nauw samen met de Persoonlijk Begeleider(s) en andere Begeleiders C. De Persoonlijk Begeleider is verantwoordelijk voor het opstellen van het ondersteuningsplan en coacht jou bij de uitvoering hiervan.

Bovenal zorg jij voor vertrouwen, veiligheid en structuur in de zorg. Jij begeleidt en ondersteunt de cliënt in zijn ontwikkeling.

Dit doe je binnen de mogelijkheden van de cliënt. Je gaat niet uit van beperkingen, maar je houdt er wel rekening mee. Veranderingen en bijzonderheden in gedrag en gezondheid signaleer je en zet je om in acties.

Je leert de cliënt zowel praktische als psychosociale vaardigheden aan. Sommige cliënten help je met ADL en medische verzorging.

Je begeleidt, ondersteunt en stimuleert de cliënten bij hun ontwikkeling en bij de activiteiten in de woon- en leefsituatie.

Je bent in staat om actief mee te bouwen aan een zelforganiserend team.

 • Je beschikt over een afgeronde beroepsopleiding binnen de zorg ( minimaal op niveau 4, zoals mz 4 of sph).
 • Je hebt relevante werkervaring : je hebt veel kennis van autisme, complex gedrag en psychiatrische stoornissen.
 • Je staat stevig in je schoenen en je kunt omgaan met agressie.
 • Je hebt snel overzicht, waardoor je meteen aan de slag kunt in een dienst.
 • We zijn benieuwd naar jouw inzichten en kennis!

  Ben je enthousiast na het lezen van de vacature, sta je stevig in je schoenen en voldoe je aan de criteria van Abrona? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

  Reageren kan alleen via onderstaande button.

  De procedure loopt gelijktijdig intern en extern, bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Bij indiensttreding die je een geldige VOG te kunnen overhandigen.

  Je krijgt een flexcontract met een minimum omvang van 50 uren per jaar. Je bent inzetbaar in onregelmatige diensten, ook in het weekend.

  Wij bieden een uitdagende en inspirerende werkomgeving in de zorg mét toekomstperspectief. We werken met geavanceerde begeleidingsmethoden binnen een zeer moderne omgeving.

  Werken bij Abrona betekent veel ruimte voor ontplooiing en ontwikkeling. We beschikken over een eigen Leerplein!

  Het salaris is conform de cao Gehandicaptenzorg. Voor Begeleider C is dat FWG 40 met een bruto maandsalaris van maximaal € 2.

  807,-. Abrona kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder het abonnement op en .

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier