Projectmanager (tijdelijk)
Menzis
Enschede, NL
15 uur geleden

Projectmanager (tijdelijk)

Enschede 34 uur HBO Solliciteer direct

Wat ga je doen?

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren en begeleiden van complexe projecten. Denk aan de implementatie van Salesforce op expertafdelingen.

De projectteams zijn multidisciplinair en clusteroverstijgend. Je werkt regelmatig samen met externe partijen en hebt te maken met verschillende belangen.

Jij zorgt voor een goede voortgang van projecten en waar nodig stuur je bij. Je legt de gemaakte afspraken met de opdrachtgever vast, inventariseert projectkosten en rapporteert over de resultaten.

Daarnaast ga je als projectmanager :

 • problemen, wensen en ideeën analyseren. Deze vertaal je naar een projectmandaat waarin op globaal niveau de proces-, organisatie- en systeemaanpassingen staan beschreven.
 • Daarbij hoort ook een uitgewerkte businesscase.

 • verbeteringen en / of veranderingen initiëren in de bedrijfsvoering en deze binnen Menzis vertalen en communiceren.
 • een waardevol product, procedure of systeem neerzetten vanuit de (tijdelijke) rol van product owner, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen.
 • Wat breng je mee?

  Communiceren, adviseren en onderhandelen kun je als de beste. Jouw sterke persoonlijkheid, doorzettingsvermogen, analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen komen daarbij uiteraard goed van pas.

  Je bent een echte verbinder en in staat vernieuwing te creëren en veranderprocessen succesvol te begeleiden. Ook breng je mee :

 • WO werk- en denkniveau;
 • een opleiding op het gebied van projectmanagement of bedrijfskunde;
 • minimaal 3 jaar relevante werkervaring, het liefst opgedaan bij een zakelijke dienstverlener;
 • kennis van projectmanagement, projectplanning en projectsturing;
 • kennis van PRINCE2;
 • ervaring met Agile werken en methoden voor systeemontwikkeling en informatietechnologie;
 • ervaring in de rol van product owner is een pre.
 • De afdeling

  Samen verzekeren we kwalitatief goede en betaalbare zorg en versterken we de leefkracht van ieder mens. Dat is onze missie waar jij aan bijdraagt.

  De afdeling Analyse, Klant en Vernieuwing is het centrale punt binnen het cluster Klant & Operations voor verandering en vernieuwing.

  Daar komt alle kennis over klanten, (klant)processen en intelligence samen.

  Wat krijg je terug?

  We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteitgericht. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht.

  Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten.

  Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen.

  De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.468,- bruto per maand voor 34 uur per week).

  Het betreft een tijdelijke functie voor de duur van 6 maanden in verband met vervanging van zwangerschapsverlof.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier