IC verpleegkundige (gediplomeerd)
Canisius Wilhelmina Ziekenhuis
Nijmegen, NL
1 dag geleden

Opleidingsniveau

HBO Als er zich een situatie met spoed voordoet, is de bevlogenheid binnen het team extra zichtbaar. Samen staan we er. We willen het voor de patiënt zo goed als mogelijk doen.’

Anton, IC verpleegkundige

Wij zoeken een gediplomeerd IC verpleegkundige voor de afdeling Intensive Care, voor 28 tot 36 uur per week. Het dienstverband is in eerste instantie voor bepaalde tijd (12 maanden).

Een verlenging van het dienstverband behoort hierna tot de mogelijkheden. Voor ervaren kandidaten die solliciteren vanuit een baan met een contract voor onbepaalde tijd is een directe aanstelling voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

Waar je komt te werken

De moderne en goed geoutilleerde intensive care afdeling heeft 15 ic-bedden. Alle specialismen, met uitzondering van cardiochirurgie en neonatologie, zijn binnen de afdeling vertegenwoordigd.

De medische zorg wordt gecoördineerd door intensivisten. Binnen het multidisciplinaire team werken artsen, verpleegkundigen en overige betrokken disciplines nauw samen.

De afdeling Intensive Care werkt intensief samen met regionale IC afdelingen.

Wat ga je doen?

Als je hart ligt bij intensieve zorg in combinatie met techniek en je de verantwoording wil dragen voor de totale zorg en begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten, kom dan ons team versterken.

Als gediplomeerd IC verpleegkundige participeer je ook in het ziekenhuis reanimatieteam. Werken in de Acute Zorg Poule (SEH en CCU) behoort tot de ontwikkel mogelijkheden.

Hoe is het om als IC verpleegkundige bij ons te werken? Hier krijg je een eerste indruk.

Zo maak jij het verschil

Wij zoeken een enthousiaste IC verpleegkundige, die de vervolgopleiding tot intensive care verpleegkundige met goed gevolg heeft afgerond.

Wat je van ons krijgt

Het maximaal bereikbare salaris bedraagt € 4.111,- bruto per maand (functiegroep 55) op basis van een 36-urige werkweek.

Arbeidsvoorwaarden volgens CAO ziekenhuizen.

In principe starten we met een jaarcontract. Bij goed functioneren wordt dat omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

We merken dat sommige verpleegkundigen wel geïnteresseerd zijn in een leuke functie bij CWZ, maar dat het soms lastig is een contract voor onbepaalde tijd daarvoor op te geven.

In dat geval en bij aantoonbare ervaring is een contract voor onbepaalde tijd bespreekbaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier