Servicetechnicus Temperatuur Kalibratie, regio Randstad
Equans
Utrecht, UT, Netherlands
5 dagen geleden

EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services

Dit ga je doen als Servicetechnicus temperatuur

Als service engineer temperatuur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van temperatuur kalibraties in op locatie bij onze opdrachtgevers.

Denk aan interessante bedrijven zoals Unilever, Philips, TNO en Universitaire ziekenhuizen. Je verricht justeringen en rapporteert de bevindingen en eventuele aanbevelingen aan de opdrachtgever.

Als servicetechnicus ben je mede verantwoordelijk voor de klanttevredenheid van de opdrachtgevers van Kalibra en lever je een bijdrage aan de onderlinge samenwerking binnen een enthousiast team.

Dit breng je mee

Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die :

 • Beschikt over een afgeronde MBO opleiding in de techniek
 • Beschikt over basis kennis meet- en regeltechniek of bereid is deze te leren
 • Geordend te werk gaat
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
 • Klant gericht te werk gaat en hier energie uit haalt
 • Onderdeel wil zijn van een enthousiast team
 • Wat bieden we je

  Bij Kalibra bieden we je een baan met volop ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden, daarnaast bieden we natuurlijk een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Tot slot heb je bij een dienstverband van 40 uur per week 38 vrije dagen per jaar zodat werk en privé goed in balans zijn te houden.

  Wij zijn EQUANS

  Kalibra is onderdeel van ENGIE Nederland en is de specialist voor alles op het gebied van kalibratie en validatie en houdt zich bezig met on-site kalibratie en validatie van diverse grootheden.

  Middels contracten met diverse opdrachtgevers in o.a. de voedings- en genotmiddelen industrie, farmaceutische industrie en zorg, heeft Kalibra een plaats in deze markt ingenomen.

  EQUANS is de nieuwe naam van ENGIE Services Nederland. Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Zo kun je solliciteren

  Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Dick de Waard via 06 220 937 45.

  Direct reageren kan uiteraard ook! Stuur je CV met je motivatie naar dick.de.waard kalibra.nl.

  Kijk ook eens bij de overige openstaande vacatures op de site van Kalibra :

  https : / / kalibra.nl / vacatures /

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier