Bouwkundig werkvoorbereider
Continu Nl
Berghem, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving

Als werkvoorbereider bij deze opdrachtgever werk je in een dynamisch projectteam en heb jij de verantwoordelijkheid voor de calculatie en de werkvoorbereidingen van bouwkundige onderhoudsprojecten.

Hierbij kan je denken aan badkamer / toilet / keuken-renovaties, klacht- en mutatieonderhoud, groot onderhoud en verduurzaming.

Vooraf bespreek je samen met jouw team hoe jullie de bewonerstevredenheid zo hoog mogelijk kunnen krijgen en ben je voortdurend opzoek naar verbetermogelijkheden binnen de klantvraag.

Bij het opstellen van het projectplan ben jij een essentiële schakel en zijn het jouw plannen en calculaties die de bewoners blij maakt.

Jij bereidt jouw collega's perfect voor op de uitdagende projecten die dagelijks uitgevoerd worden. Klinkt interessant toch? Dat vind ik ook!

Functie eisen

Onze opdrachtgever is opzoek naar jou wanneer je beschikt over sociale, collegiale en betrouwbare eigenschappen. Verder sta jij positief in het leven en durf je vernieuwend te denken.

Daarnaast houd je van hard lachen en vind je dit net zo belangrijk als samen hard werken. Ook beschik jij ook over het volgende :

 • Hbo denk- en werkniveau;
 • Enkele jaren relevante werkervaring, het liefst m.b.t. renovatie;
 • Ervaring met ERP-pakketten;
 • Arbeidsvoorwaarden

  Natuurlijk hoort er bij deze verantwoordelijke functie ook een aantrekkelijk pakket met arbeidsvoorwaarden. Allereerst is het een afwisselende en uitdagende baan binnen een leuk en solide familiebedrijf.

  Jouw ideeën en visie worden serieus genomen en worden onder de aandacht gebracht. Daarnaast is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen en om opleidingen te volgen.

  Verdere arbeidsvoorwaarden zijn :

 • Marktconform salaris;
 • Prettige werksfeer in een familiair bedrijf;
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier