Digital Workplace Engineer - Global Technology Operations
CGI Group, Inc.
Amsterdam, Netherlands
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Position Description Ben jij een ambitieuze Digital Workplace Engineer die de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van Digital Workplace & Cloud op de voet volgt?

Wij zoeken ter versterking van ons team zowel multi-skilled als specialistische engineers met passie voor hun vak!Bij ons krijg je de ruimte en vrijheid om in de praktijk jezelf verder te ontwikkelen op diverse projecten en aan je theoretische kennis te werken door het volgen van trainingen en behalen van certificaten.

Wat ga je doen?Als Digital Workplace Engineer werk je binnen een team van enthousiaste specialisten om de hoog beschikbare Digital Workplace infrastructuren (zowel de traditionele als in de Cloud) van onze klanten te beheren.

Je draagt bij aan klant-specifieke oplossingen binnen complexe omgevingen en werkt mee aan transitie- en transformatieprojecten.

Klantgerichtheid is zeer belangrijk binnen dit team en je zult dan ook nauw samenwerkingen met de klanten en het gezicht van CGI bij de klant zijn.

Je bent verantwoordelijk voor het standaardiseren en automatiseren van veel voorkomende werkzaamheden. Je documenteert je werkzaamheden, bereidt wijzigingen voor en houdt documentatie up-to-date.

Je analyseert en lost tweede of derde lijn storingen op, voert updates uit en zorgt voor life-cycle management. Je ontwerpt, implementeert en configureert wijzigingen binnen de totale spectrum van de Digitale Workplace (denk hierbij aan Windows, Citrix, Azure, Ivanti, SCCM, Intune, App-V, Virtualisatie -VMware / HyperV-, security, etc.

Ook het realiseren van projecten om de digitale Workplace continu aan te laten sluiten bij de ontwikkelingen in de organisatie behoort tot je werkzaamheden.

We gaan graag met je in gesprek om te horen welke werkervaring jij binnen dit speelveld hebt mogen opdoen en in welke richting je je verder wilt ontwikkelen.

Wat breng je mee?Je hebt een sterk probleemoplossend vermogen op HBO werk- en denkniveau. Je hebt ervaring met "zero down time" infrastructuren.

Daarnaast ben je een gedreven professional met de kwaliteit om kennis te delen en over te kunnen dragen. En verder heb je :

 • Een afgeronde ICT opleiding op minimaal MBO-4 of op HBO niveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring (digital Workplace beheer of engineering);
 • Aantoonbare kennis en ervaring met implementatie, ontwerp en architectuur van Digital Workplace infrastructuren;
 • Een Microsoft certificering, op zijn minst MCSE2012;
 • Een Microsoft 365 certificering, op zijn minst Microsoft 365 Certified : Modern Desktop Administrator Associate of Microsoft 365 Certified : Security Administrator Associate;
 • Een certificering op het gebied van Citrix en Ivanti is een pré;
 • Scripting kennis (o.a. PowerShell);
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Windows Server, Active Directory Domain Services, Ivanti Workplace / Automation, SSCM, App-V, Microsoft365.
 • Waarbij Azure en Intune ervaring een grote pré is;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.Persoonlijke skills :
 • Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Passie voor alles wat met Digital Workplace, Cloud & Security te maken heeft, en de ambitie om je te blijven ontwikkelen en te groeien;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit, je bent klantgericht, een teamplayer en hebt doorzettingsvermogen.Waar kom je terecht?Als Digital Workplace Engineer kom je te werken in het Client Specific Services team binnen onze unit Global Technology Operations.
 • Onze klanten zitten door heel Nederland. Global Technology Operations (GTO) is gevestigd in Amstelveen, Rotterdam en Arnhem.

  Flexibiliteit ten aanzien van inzet en locatie is wenselijk, maar uiteraard zoeken wij naar een situatie waarin de reisinspanning acceptabel is.

  GTO levert met verschillende multidisciplinaire teams infrastructuur diensten aan klanten in de Nederlandse markt en ondersteunt andere CGI units in de levering van ons bredere CGI portfolio.

  Vanuit diverse vestigingen in Nederland beheren gespecialiseerde, kritische, gemotiveerde en enthousiaste teams cruciale private en public cloud infrastructuren voor onze klanten.

  Hierbij streeft GTO een open, behulpzame en servicegerichte dienstverlening na.Wij hebben passie voor IT Security, informatiebeveiliging en infrastructuren en worden uitgedaagd het beste uit onszelf te halen in een inspirerende werk- en leeromgeving waarin creativiteit, zelfstandigheid en meedenken wordt gestimuleerd.

  GTO NL is een ambitieuze en informele organisatie met de ambitie om komende jaren flink te groeien.Ons aanbod?Een vaste baan en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Zo wordt werken bij CGI dubbel beloond. Via de CGI Academy de juiste trainingen te volgen, want jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk en staat bij ons voorop.

  Een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier