Logistiek Medewerker
Pro Industry
Helmond, Noord-Brabant
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als logistiek medewerker ben je samen met een team van gemotiveerde medewerkers dagelijks verantwoordelijk voor het controleren, verplaatsen, lossen, opslaan en laden van diverse goederen met behulp van een heftruck of klemmentruck.

Je komt bij een zeer innovatief bedrijf te werken. Dagelijks worden er weer nieuwe toepassingen bedacht voor het verpakken van dure, zware producten.

Je komt te werken in een bedrijf waar veiligheid, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor het personeel hoog in het vaandel staan.

Dit wil jij toch ook. Lees snel verder wat je in deze functie dagelijks doet en wat je daarvoor terug krijgt en kies daarna voor de Solliciteren button.

Je gaat werken op de afdeling logistiek binnen een productie omgeving. Als allround heftruckchauffeur ben je samen met een team van gemotiveerde medewerkers dagelijks verantwoordelijk voor het controleren, verplaatsen, lossen, opslaan en laden van diverse goederen met behulp van een heftruck.

Daarnaast heb je de volgende werkzaamheden :

 • Wijzigingen registeren in WMS systeem;
 • Zorgen voor de juiste transportdocumenten;
 • Controleren van de goederen;
 • Werkplek schoon en netjes houden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier