Supervisor Civil
TEQOIA
Rotterdam
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor civieltechnische zaken binnen multidisciplinaire projecten in de chemische procesindustrie.

Je zal je bezig houden met projecten in uitvoeringsfase en ontwerpfase Daarbij ben de interactie tussen de fabriek en de aannemers.

Je zorgt dat de bouwkundige werkzaamheden volgens planning en bestek worden uitgevoerd en procesequipment conform voorschriften worden geïnstalleerd.

Bij de projecten in ontwerpfase werk je binnen de multidisciplinaire projectteams aan een optimaal ontwerp. Daarbij ben de counterpart van de civiele ingenieurs van de ingenieursbureau’s en zal je werkzaamheden verrichten zoals aan paalfunderingen, betonnen vloerconstructies en constructief staal.

Samen met het inkoopafdeling zet je de uitvraag naar de aannemers uit en zal je de aanbiedingen evalueren

Wat verwachten wij van jou?

Min 5 jaar ervaring als Civil Supervisor of relevante functie in de Civiele Techniek.

Engels en Nederlands taal is vereist in woord en geschrift.

Sterke communicatie- en onderhandelingsvaardigheden.

Min.5 jaar ervaring in de chemische of petrochemische industrie.

Waar ga je werken?

Teqoia detacheert technische specialisten in diverse technische branches. Onze specialisten maken het verschil in een wereld waarin technologie steeds belangrijker wordt.

Ons motto : Think hard. Work smart. Onze specialisten zijn niet alleen slim, maar werken ook slim. Het één kan zeker niet zonder het ander.

We richten ons op jong talent en ervaren professionals.

Wij geloven dat de techniek aan het veranderen is en dat we de tools moeten bieden om mee te veranderen. We vinden persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en adviseren mensen graag over de te volgen route richting een nieuwe carrière-stap of een nieuw project.

Teqoia is een relatief nieuw merk met een grote historie. Begin 2018 zijn wij ontstaan als samenvoeging van 3 vooraanstaande detacheringsbureaus in de techniek.

Met als doel jou de best mogelijke werkervaring te bieden. We werken vanuit kantoren door heel Nederland en België, en hebben in 30 jaar een groot netwerk opgebouwd.

Alle techniek hotspots kunnen rekenen op onze 'Teqoianen' die werken aan de meest innovatieve projecten.

Jouw mogelijke nieuwe werkgever is een internationale organisatie actief in de procesindustrie en chemische industrie. Men vervaardigt hier product(en) die lokaal, nationaal én internationaal ingezet worden voor diverse industriële doeleinden.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een aantrekkelijk salaris met uitstekende arbeidsvoorwaarden, salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding;
 • Flexibele werktijden en een goede pensioenregeling;
 • Vaste onkostenregeling en / of reiskostenvergoeding;
 • Veel vrije tijd / vakantiedagen;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Een relatie die goed bereikbaar is met de auto en openbaar vervoer;
 • Goede doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier