Bijbaan verkoopmedewerker - Haarlem Schalkwijk
Aktiesport
Haarlem Schalkwijk
5 dagen geleden

Wij breiden ons team in Haarlem uit!

Talent in voetbal.

Streetfashion liefhebber.

Nieuwsgierig naar het verkoopvak.

Is dit jouw cv en wil jij jouw skills benutten? Dan hebben wij jou nodig in ons team in Haarlem! Wij zoeken nieuwe, talentvolle verkoopmedewerkers (0-12 uur).

De kracht van het team

Als verkoopmedewerker bij Aktiesport, ben je niet zomaar iemand. Je bent onmisbaar in het team; jij maakt het salesteam compleet.

Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Hierbij wordt je getraind door de (Assistent) Store Managers.

Zij leren jou alle skills bij die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa en in het magazijn. Deze skills gebruik jij om elke klant optimaal te helpen.

Jouw spelersprofiel

Je bent een winnaar, gaat er altijd voor. Samen met ons ga jij de uitdaging aan en word je de beste in wat je doet. Werken bij Aktiesport is meer dan een baan.

Je wordt onderdeel van het team, van de club. Wie je bent en wat je bij ons doet, iedereen is belangrijk. Samen met je team ga je de strijd aan.

Met je commerciële en klantgerichte instelling laat je geen kans onbenut. Elke dag weer.

Daarnaast ben of heb jij :

 • Talent voor verkopen;
 • Flexibele beschikbaarheid, ook in de avonden en het weekend;
 • Enthousiast, leergierig, ambitieus
 • Het Aktiesport tenue

  Iedereen heeft talent. Wij zien jouw talent. En helpen je deze verder te ontwikkelen. We bieden je alle handvatten om het beste uit jezelf te halen.

  Op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Je krijgt training en begeleiding op het (werk)veld. Je werkt met de mooiste artikelen van onder andere Nike en Fila.

  Verder kun je verwachten :

 • Trainingen en E-learning modules van onze eigen Aktiesport Academy (met onderwerpen zoals Adidas football’ en Sales Skills’);
 • De hele dag bezig zijn met voetbal;
 • Collega’s die je vrienden worden;
 • 20% personeelskorting.
 • Bovenal : een super toffe baan in een fantastische werkomgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier