Beton timmerman
Olympia
Zaltbommel, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Betonbouw bedrijf in de regio van Zaltbommel

Functieomschrijving

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven werknemers die onze klant willen komen ondersteunen. Wij bieden je de kans om een echte vakman te worden.

Heb je al veel ervaring? Wij geven jou veel vrijheid en verantwoordelijkheden om zelfstandig of in teamverband uitdagende projecten uit te voeren.

Als (beton)timmerman verricht je alle voorkomende werkzaamheden in relatie met betonwerk. Je maakt en stelt bekistingen volgens werktekeningen maar ook voer je de betonstorten uit en na het ontkisten behandel je het beton na.

Andere keren leg je met het team prefab betonnen vloerplaten of brugliggers of realiseer je een onderstempelingsconstructie.

Je werkt in principe in teamverband maar kan af en toe ook alleen op een bouwplaats werken.

Functie-eisen

Wij zoeken mensen die enthousiast zijn en gaan voor de zaak. Die net even een stapje harder willen lopen en vooruit kunnen kijken.

Iemand waarop wij kunnen bouwen én vertrouwen. Wij zoeken iemand die voldoet aan onderstaande 10 criteria.

Jij bent betrouwbaar en een man van je woord

Je hebt een LBO of MBO-denkniveau.

Bij voorkeur beschik je over een VCA-diploma of je bent bereid deze via ons te halen.

Jij bent fit en niet bang om te sjouwen en te tillen.

Je bent nauwkeurig en vindt kwaliteit belangrijk.

Je kunt tekeningen lezen.

Je kunt in teamverband werken en vindt het leuk om samen voor het maximale te gaan.

Je bent flexibel en vindt het niet erg om eens een uurtje langer te werken om de werkzaamheden af te ronden.

Je bent (bij voorkeur) in het bezit van rijbewijs B.

Je bent bereid om cursussen en opleidingen te volgen om jezelf verder te professionaliseren.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een marktconform salaris, wat wij vanzelfsprekend vinden is werken bij Bouwbedrijf de Kock niet alleen erg leuk maar heeft het ook de volgende voordelen :

Jij wordt een vakman. Wij bieden je namelijk zelfontwikkeling- en scholingstrajecten gewoon tijdens werktijd om je verder te specialiseren.

Goed gereedschap. Je krijgt een mooie bedrijfsauto waar je mee voor de dag kunt komen, goed gereedschap wat je werkplezier geeft (en je thuis ook goed mee kunt klussen) en degelijke bedrijfskleding waarmee je de show steelt.

Lekker salaris. Goed werk moet goed beloont worden. Afhankelijk van je ervaring verdien je bij ons tussen de € 2.000 en € 3.000,- Lekker toch?

Vrijdagmiddagborrel : Elke vrijdag vieren ze het weekend met een gezellige borrel op de zaak.

Meer dan alleen collega's. Elk jaar luiden we gezamenlijk onze zomer- en kerstvakantie met een gezellige teambuildingsactiviteit en een diner.

Hierdoor houden we een leuke sfeer met elkaar en leren we elkaar beter kennen.

Klein en gezellig team. Je werkt in een klein en gezellig team met aandacht voor elkaar. Mensen die elkaar willen helpen.

Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

We maken graag kennis met je.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier