Productiemanager
Forbo Movement Systems
Assendelft, Netherlands
4 dagen geleden

Ben jij op zoek naar een vervolgstap met een stevige span of control in een dynamische productieomgeving? En waar een prachtig en duurzaam product wordt gemaakt?

Wij bieden jou een organisatie waar ambacht en automatisering hand in hand gaat. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder en solliciteer!

Forbo Flooring Systems is met diverse A merken, zoals Marmoleum en Novilon én hoogwaardige collecties vinyl en tapijt een naam die niet meer weg te denken is op de Nederlandse markt.

In Assendelft maken wij al ruim 100 jaar linoleum, een prachtig en duurzaam product. Onze productieprocessen bestaan uit verschillende logische en achtereenvolgende stappen en is verdeeld over 3 productieclusters.

Elk cluster heeft een eigen Productiemanager en deze geeft leiding aan een team van circa 80 fte.

Wat ga je doen

De rol is met name gericht op de dag-dagelijkse sturing richting de mensen, de planning en de technische processen. Je geeft direct leiding aan 3 tot 5 teamleiders die met hun ploeg in verschillende ploegendiensten werken.

Je geeft leiding met daadkracht en visie waarbij je dagelijks zichtbaar en aanspreekbaar bent.

Daarnaast zet je je eigen verbeterprogramma’s op in samenwerking met de diverse disciplines in de organisatie. Hierin wordt je ondersteunt door de proces-engineers.

Wij bieden veel ruimte om projecten te initiëren. Daarvoor is een overtuigende presentatie aan de operations manager (tevens jouw coach) nodig om budget te verkrijgen zodat jouw ideeën uitgevoerd kunnen worden.

Denk hierbij aan de verduurzamingsagenda zoals energiebesparende maatregelen, grondstoffen- en, afval / uitval reductie.

Maar ook kostenefficiency of machine uptime zijn nuttige doelstellingen.

Wie ben jij

We zoeken een gedreven professional met leidinggevende ervaring in een productieomgeving. Jong mag, mits stevig. De voorkeur gaat uit naar een academisch profiel met een bedrijfskundige en of technische inslag.

Toch sluiten we een andere achtergrond zeker niet uit. Daarnaast :

 • Heb jij affiniteit en kennis van productieprocessen en techniek
 • Schakel jij makkelijk op diverse niveaus en afdelingen
 • Weet jij te overtuigen en toon je daadkracht
 • Stimuleer en motiveer jij de mensen binnen je team om zich te ontwikkelen, verantwoordelijkheid te nemen en taken zelfstandig op te pakken.
 • Zo houd jij tijd over voor de verbeterprogramma’s.

  Wat bieden wij

  Werken voor een toonaangevende organisatie in dit segment, zowel op het gebied van design maar zeker ook op het gebied van duurzaamheid.

  Om ook duurzaam onderdeel te worden van Forbo bieden wij een aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een vaste 13e maand en een cao à la carte regeling.

  Je komt terecht in een professionele en inspirerende organisatie waar met plezier wordt gewerkt. Bovendien krijgt je volop kansen om je eigen ontwikkeling vorm te geven, zowel op je werk als op persoonlijk vlak.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier