Junior Stedenbouwkundig Ontwerper
Sweco
Groningen, NL
5 dagen geleden

Ontwerpen bij Sweco betekent ontwerpen aan Nederland en daarbuiten. In een omgeving met vaak tegengestelde belangen werken de stedenbouwkundigen van Sweco aan integrale en uitdagende stedenbouwkundige (herontwikkelings)vraagstukken.

Geïnspireerd door de identiteit en eigenheid van de plek ontwikkelen zij creatieve en realistische oplossingen. Sleutelbegrippen daarvoor zijn integraliteit, realisatiegerichtheid en duurzaamheid.

Je bent als Junior Stedenbouwkundige een belangrijke spil in onze projecten. Je maakt vaak onderdeel uit van een integraal projectteam en speelt daarin een sleutelrol in het bedenken van creatieve oplossingen en in het enthousiasmeren van collega’s, opdrachtgevers en stakeholders.

Uiteraard ben je volledig verantwoordelijk voor je eigen projecten, c.q. de stedenbouwkundige inbreng in integrale projecten.

We maken veerkrachtige, integrale en uitvoerbare plannen. Denk aan stedelijke transformaties, mixed use’ projecten, gebiedsontwikkelingen en mobiliteitsprojecten.

Het werkterrein is breed en speelt zich af op verschillende schaalniveaus; van strategische visies tot concrete inrichtingsplannen.

Dat doe je voor uiteenlopende opdrachtgevers, zoals gemeenten, ontwikkelaars, ondernemers en instellingen. Dit biedt een prachtige mix aan projecten en producten waar je je talent kwijt kunt en je verder kunt blijven ontwikkelen.

Uiteraard word je begeleid door een ervaren collega. Ben jij proactief en heb je een open houding? Dan ontvangen we graag jouw CV, motivatiebrief en portfolio met ontwerpen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier