Klantenservice medewerker KPN VastMobiel in hart van Rotterdam
Timing
ROTTERDAM, NL
8 dagen geleden
 • Combined Shape Standplaats ROTTERDAM
 • Combined Shape Aantal uren per week 28 uur
 • Rectangle Vacaturenummer 10AV046205
 • Rectangle Opleidingsniveau MBO
 • Rectangle Dienstverband Vast dienstverband
 • Combined Shape Werktijden Anders
 • Als klantenservice medewerker voor KPN VastMobiel ga je klanten ondersteunen die diverse vragen hebben over diverse producten van KPN (internet, televisie, mobiele en vast telefonie).

  Ook worden hier vragen beantwoord over de levering van bestelde KPN producten en facturen van de klant en dat maakt deze functie ook zo leuk en gevarieerd! Je richt je echt op het optimaal helpen van de klant.

  Bovendien biedt je ook een stukje service plus, zoals wij dat noemen. Je bespreekt de mogelijkheden van KPN met de klant, nadat je de klant hebt geholpen met zijn of haar vraag, natuurlijk! In het gesprek ga je samen met de klant kijken of hij / zij nog steeds het optimale pakket heeft voor hun situatie.

  Je probeert dus goed in te spelen op de wensen en behoeften. Werken vanuit het oogpunt van de klant op een persoonlijke manier, hoe leuk is dat!

  Weet jij verbinding te maken met de klant en ben jij servicegericht ingesteld en heb je ook commercieel inzicht? Dan ben jij de medewerker die wij zoeken!

 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
 • Je bent servicegericht en hebt een goed inlevingsvermogen
 • Je bent in staat om met verschillende computerprogramma’s tegelijk te werken
 • Je kan kiezen uit de volgende flexibele uren : 20-24, 24-28, 28-32 en 32-40 uur in de week.
 • Je bent klantgericht, in staat goed te luisteren, communicatief vaardig en de klant de juiste oplossingen te bieden
 • De openingstijden zijn van maandag t / m zaterdag van 08 : 00 tot 22 : 30 uur, waarbij je 2 avonden door de weeks beschikbaar bent tot 22 : 30 uur en 1x per 3 weken een dagdeel op de zaterdag.
 • Op de zondag is KPN geopend van 09 : 00 tot 22 : 00 uur. De zondag is niet verplicht om te werken, maar als je dat fijn vind, dan kan dat uiteraard

 • Je bent in staat om met verschillende computerprogramma’s tegelijk te werken
 • Herken je jezelf in de bovenstaande punten? Ben je beschikbaar, ben je gemotiveerd en vind je het leuk om klanten op weg te helpen?

  Solliciteer dan op deze vacature!

  Wij bieden

  Je krijgt een marktconform salaris en een reiskostenvergoeding bij 10 kilometer en meer. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden krijg je de eerste 10 werkdagen een betaalde communicatie-

  en producttraining van 09 : 00-17 : 00 uur van maandag t / m vrijdag. Op maandag 29 april start deze betaalde training Daarna ga je werken naar aanleiding van jouw beschikbaarheid binnen de openingstijden van KPN VastMobiel!

  Wij bieden ook een ontwikkelprogramma dat jou de kans biedt om persoonlijke talenten te ontplooien. Dit gebeurt middels expert-

  rollen die binnen een klantteam vervuld worden. Je ontwikkelt jezelf in het voeren van klantcontact op het hoogste niveau door goed te luisteren en perfecte gesprekstechnieken.

  Je kan zelf je werktijden indelen waardoor je je werk goed kan combineren met je privé leven. Onze opdrachtgever biedt verschillende mogelijkheden om door te groeien! Denk hierbij aan teamleider / coach! Tevens zijn er op de afdeling ook leuke acties, waardoor je leuke incentives kan krijgen (denk aan leuke teamuitjes, Bol.com bonnen)

  Waar ga je werken?

  Onze opdrachtgever in Rotterdam is Nederlands marktleider in klantcontact. Al ruim dertig jaar werkt onze opdrachtgever voor bekende A-

  merken. Sinds 2014 zijn ze onderdeel van één van de grootste Europese outsourcers in customer experiences. Ze groeien hard, wel meer dan 20% per jaar, en hebben de ambitie om de grootste outsourcer wereldwijd te worden en klanten te boeien met innovatieve customer experiences.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier