Medewerker montage/demontage
ABS Autoherstel Zuid Oss
Oss, NL
11 uur geleden
source : deBanenSite

ABS Autoherstel Zuid Oss zoekt een Medewerker montage / demontage te MBO geplaatst op 20-10-2019

Medewerker montage / demontage

Maak jij van elke beschadigde auto weer een plaatje? Als De- en montagemedewerker bij Autoherstel Zuid in Nijmegen heb je als hoofdtaak het verwijderen, vervangen en monteren van verschillende carrosserie delen van personen-

bestel- en bedrijfsauto’s. Daarnaast bouw je gerepareerde of nieuwe installaties, systemen en componenten in en zorg je voor het richten, controleren en uitlijnen van carrosserieën.

Samen op weg :

Als we besluiten samen met elkaar onze weg te vervolgen, dan word je deel van ons TEAM. In ons TEAM gaan we collegiaal en informeel met elkaar om, want tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten.

Wij bieden je een afwisselende functie in een informele en plezierige werkomgeving met diverse mogelijkheden voor trainingen en opleidingen om jezelf te ontwikkelen.

Daarnaast bieden we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals diverse personeelskortingen en collectieve verzekeringen.

Wij vragen van jou :

Als De- en Montagemedewerker bij Autoherstel Zuid in Nijmegen beschik je over de afgeronde opleiding De- en montagemedewerker niveau 2 of 3.

Je hebt kennis van actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied. Je werkt samen met je collega’s om het beste resultaat voor onze klanten te bereiken.

Daarbij staat kwaliteit bij jou hoog in het vaandel en heb je aandacht voor details. Je bent niet gauw van je stuk te brengen in hectische situaties en bent en blijft dienstverlenend.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Laurens Bos via telefoonnummer 06-53597560.

Over ABS Autoherstel Zuid :

Autoherstel Zuid is de schadehersteldivisie van Oostendorp Autogroep. Met vestigingen in Den Bosch, Nijmegen, Oss en Uden is Autoherstel Zuid lid van de keten ABS Autoherstel.

Dat is een landelijke schadeherstelketen met 75 vestigingen die werkt voor vele landelijke verzekeraars en leasemaatschappijen.

Interesse in de functie van Medewerker montage / demontage bij ABS Autoherstel Zuid Oss regio ?

Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier