Klantcontactmedewerker VGZ Eindhoven
Eindhoven
Eindhoven, NL
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij jezelf met recht een expert kunnen noemen op het gebied van klantadvies? Dan is de rol van klantcontactmedewerker voor jou weggelegd.

Bij VGZ zorg jij namelijk voor proactief klantcontact van het hoogste niveau. Hier staat het nodige tegenover : een brutosalaris van € 14,38 per uur, een pensioenregeling via Manpower en kans op overname door VGZ.

Heb jij minstens hbo werk- en denkniveau en wil jij je minimaal 28 uur per week inzetten voor uitstekende klantenservice?

Lees dan snel verder en vergeet niet te solliciteren!

Uitzendbureau Manpower zoekt meerdere klantcontactmedewerkers voor VGZ in Eindhoven.

Als klantcontactmedewerker bij VGZ heb jij geen standaard klantenservicebaan. Jij gaat geen klanten doorverbinden naar collega’s en je zet ze ook niet in de wacht.

Nee, jij pakt het anders aan : jij beantwoordt elke klantvraag zelf! Hierbij maak je gebruik van een uitgebreide database waarin je op elke klantvraag, hoe complex ook, een antwoord kunt vinden.

Jij werkt in een zelfsturend team waarin het doel is om elke klantvraag in één keer af te handelen. Jouw focus zal na verloop van tijd komen te liggen op het bieden van deskundig advies en het verbeteren van de klantsituatie.

Ook kun je meedenken over hoe processen in jouw team verbeterd zouden kunnen worden en hoe jullie kunnen bijdragen aan het uitvoeren van de missie van VGZ.

Dit krijg je

 • Bruto-uurloon van € 14,38
 • Kans op een direct contract bij VGZ bij goed functioneren
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Volledige vergoeding van ov-reiskosten of een kilometervergoeding conform cao VGZ
 • Parttime of fulltime baan van 28 tot 40 uur per week
 • Baan voor de lange termijn
 • Gratis trainingsaanbod op e-learningsplatform Studytube
 • Centrale en goed bereikbare werklocatie wanneer je (weer) op kantoor werkt
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier