Mechanisch Servicemonteur
Heras
Hoogerheide
4 dagen geleden
source : Yoores

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor de afdeling Service & Onderhoud in de regio Zuid West

Als mechanisch servicemonteur ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud en het herstellen van installaties bij onze klanten.

Je rijdt met jouw montagebus naar meerdere klanten per dag om de werkzaamheden die je hebt doorgekregen zelfstandig uit te voeren.

Daarna geef je onze klanten uitleg over de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd. Je deelt jouw kennis met collega’s, zoals zij dat ook met jou doen.

Bij het uitvoeren van je werkzaamheden staat het naleven van veiligheidsvoorschriften en -procedures bij Heras altijd op de eerste plaats.

Wie ben jij?

Je hebt een technische MBO-opleiding afgerond of je hebt dat niveau bereikt door relevante werkervaring, bij voorkeur in de beveiligingsbranche.

Ook ben je in het bezit van een rijbewijs B, een VCA-diploma en kun je een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier