Meewerkend voorman warmte
Mourik
Groot-Ammers
1 dag geleden

Als meewerkend voorman warmte stuur je medewerkers en onderaannemers aan. Daarnaast verricht je zelf ook alle voorkomende werken op de projecten, zoals het lezen van tekeningen, signaleren en rapporteren van meerwerk indien nodig en zorgt voor een veilige en geordende werkplek.

Je profiel

Je hebt een afgeronde MBO opleiding eerte monteur, gas-,water- en warmtedistributie, of een gelijkwaardige opleiding. Je hebt relevante werkervaring in het uitvoeren van projecten op het gebied van warmte.

Relevante cursussen en opleidingen zoals VEWA, VCA en veilig werken langs de weg. Daarnaast heb je al ervaring met het aansturen van collega's en ben je van nature een aanpakker en teamspeler.

Over MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies.

Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern.

Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Er is alle ruimte voor eigen inbreng en jij kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier