Assemblagemedewerker
Intermediair Uitzendbureau
Elburg
3 dagen geleden
source : Booston

Op zoek naar een leuke assemblagefunctie voor de lange termijn binnen een leuk team? Voor onze gewaardeerde klant zijn wij op zoek naar assembleurs.

De werkzaamheden zijn het assembleren van de zonweringsystemen. Ook kan het zijn dat je wordt ingezet op meerdere afdelingen wat het werk erg divers maakt.

De productiehal bestaat uit meerdere afdelingen waar medewerkers rolluiken, knikarmschermen, veranda zonweringen, screens en uitvalschermen assembleren.

Bedrijfsprofiel :

Dit groeiende bedrijf is een fabrikant van zonwering en rolluiken. Het is een bedrijf met een hechte club medewerkers. Van de directeur tot aan de inpakmedewerkers : iedereen kent elkaar bij voornaam.

Hard werken wordt afgewisseld met een potje tafelvoetbal of darten in de pauze, een borrel op de vrijdagmiddag en personeelsfeesten die iedereen bij blijven.

De afgelopen jaren zijn ze hard gegroeid. Van een handjevol medewerkers in 2017 naar 25 betrokken collega's in 2020. En de groei zet door! Onze klant geeft je veel vrijheid, er is de mogelijkheid om op diverse afdelingen in het bedrijf te werken.

Verder heerst er een prettige en informele werksfeer. Je komt te werken in een hecht team.

Bedrijfsprofiel

 • Technisch inzicht
 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Woonachtig in de omgeving Elburg
 • Een flexibele en postieve instelling
 • Wat bieden wij :

 • Een loon van € 11,44 b / pu. (Salariëring conform cao Metaal en Techniek Metaalbewerkingsbedrijven)
 • Een mooie functie binnen een écht groeiende organisatie
 • Bij goed functioneren is er kans op vast dienstverband. Onze opdrachtgever neemt met grote regelmaat zelf kandidaten op contract.
 • Ben jij overtuigd? Klik op 'solliciteer'. Dan neemt één van onze medewerkers contact met je op. Nog wat meer info vergaren?

  Ik kom graag in contact met je : 038 423 61 04.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier