Allround operator (m/v)
Get Work
Nijverdal, NL
3 dagen geleden

Ben jij degene die naast het aansturen van het proces ook graag een bijdrage levert aan verbeterprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben jij degene die naast het aansturen van het proces ook graag een bijdrage levert aan verbeterprojecten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als allround operator bereid je het productieproces voor en bedien je productiemachines en installaties door deze in te stellen.

Jij bent degene die storingen, afwijkingen en defecten zo snel mogelijk opmerkt, weet te herstellen en indien mogelijk te voorkomen.

Verder voer je kwaliteitscontroles uit en waar nodig is vervang je onderdelen en hulpmaterialen.

Voor wat, hoort wat

Hard werken moet worden beloond. Dat vinden wij. Daarom kan je bij deze vacature allround operator (m / v) in Nijverdal (onder andere) rekenen op :

 • Een uitstekend salaris;
 • Werk voor langere periode;
 • Werken in leuk team;
 • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek;
 • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).
 • Jouw werkplek als Allround operator (m / v) in Nijverdal

  Je gaat aan de slag binnen een leuke en dynamische organisatie in Nijverdal. Dit gespecialiseerde productiebedrijf bedient een groot aantal (inter)nationale afnemers in de automotive- en transportmarkt, agri, industrie en scheepvaart.

  In het productieproces staat veiligheid en kwaliteit altijd voorop.

  Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de allround operator (m / v) bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer.

  Dan nog even over de rol van Get Work hierin : waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures.

  Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

  Dit breng je mee

  Voor deze vacature in Nijverdal zoeken wij een allround operator (m / v) met :

 • Minimaal MBO niveau in de richting van procestechniek of Operator A / VAPRO A. Of aantoonbare ervaring, 2-4 jaar, in een productie omgeving en je bent bereid hiervoor een opleiding te volgen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en een zelfstandige werkwijze;
 • Een aanpakkersmentaliteit en technisch inzicht;
 • Fulltime beschikbaar en bereid om in 3 ploegen te werken;
 • Een (t)huis in Nijverdal of in de omgeving van Nijverdal, bijvoorbeeld in Wierden, Rijssen, Den Ham of Almelo.
 • Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature allround operator (m / v) in Nijverdal is zó gedaan : je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset.

  Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtsbijzijnde vestiging van Get Work.

  Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier