Recruiter
Koraal
Sittard
1 dag geleden

Voor de zorglocaties in Limburg zoeken wij een ervaren, enthousiaste en proactieve Recruiter. Jij weet precies waar je moet zoeken om de juiste mensen voor onze zorglocaties te vinden.

Jij hebt affiniteit met de zorg in België, je hebt mensenkennis en weet een goede match te maken tussen een kandidaatsprofiel en een vacature.

Je hebt oog voor talent en werkt gestructureerd aan het opbouwen van je netwerk (zowel intern en extern). De arbeidsmarkt voor zorg in België heeft voor jou geen geheimen!

Over de functie

Voor de zorglocaties in Limburg ben jij het aanspreekpunt bij vacatures en werving gericht op de Belgische markt. Je kent de locaties als geen ander en weet precies wat ze zoeken.

Je weet je weg te vinden in België, kent de lokale markt en hebt een netwerk.

Je zorgt voor een uitgebreide vacature-intake, waarna je de gegevens verwerkt in een duidelijke en aantrekkelijke vacaturetekst.

Vervolgens ga je op zoek naar de juiste match. Bij de werving maak je gebruik van het kandidatenbestand dat je hebt opgebouwd en je benadert de sollicitanten die reageren.

Zit de juiste kandidaat er niet tussen? Dan zoek je in- en extern naar mogelijkheden en samenwerkingen. Daarin ben je creatief, vasthoudend en origineel.

Heb je de juiste kandidaat gevonden? Dan voer jij vervolgens het eerste gesprek.

Sociale media, jobbeurzen, jij bent dé recruiter die, naast sollicitatiegesprekken, hierin graag actie onderneemt op een creatieve en proactieve manier.

Waar ga je werken

Als Recruiter Belgische markt ben je lid van het team Arbeidsmarkt. Samen met de Adviseurs Arbeidsmarkt werk je aan het opbouwen van een netwerk van (potentiële) kandidaten en het neerzetten van een sterk werkgeversmerk.

Arbeidsmarkt valt onder Staf HR, wat verder bestaat uit de onderdelen HR beleid, HR Arbo, Leren & Ontwikkelen en de HR Businesspartners van de verschillende regio’s.

Wat biedt Koraal?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan met diverse ontwikkelkansen binnen een lerende organisatie. Je gaat intensief samenwerken met HR collega’s en de Adviseurs Arbeidsmarkt vanuit Koraal.

 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg FWG 50 : maximaal €3738 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van relevante werkervaring.
 • Een goede pensioenregeling, eindejaarsuitkering (8,33%) en een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden ()
 • Een dienstverband voor 24 - 32 uur per week.
 • Een meerkeuzesysteem aan arbeidsvoorwaarden (), een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
 • De mogelijkheid om hybride te werken (zowel thuis als op kantoor). De standplaats is Sittard, maar je bent bereid om naar andere locaties te reizen als de werkzaamheden dat vragen.
 • Wie zoeken wij?

  Omdat de locaties dicht bij België zijn gelokaliseerd en de kandidaten ook uit België geworven worden, geven we de voorkeur aan iemand die ervaring heeft met het zorgstelsel in België.

  Denk hierbij aan kennis van het opleidingsstelsel in België, inzicht in bijvoorbeeld beurzen gericht op de zorg en ideeën over hoe kandidaten uit België gevonden kunnen worden.

  Wij stimuleren werkzoekenden met de Belgische nationaliteit om te solliciteren

  Daarnaast ben je een enthousiaste, energieke en betrokken collega! Een verbinder die makkelijk contact legt. Je bent stressbestendig en houd je goed staande in een dynamische omgeving.

  Zelfstandig werken is geen probleem voor je. Je neemt daarbij eigen initiatief, bent creatief en komt met nieuwe ideeën binnen de vastgestelde kaders.

  Vanzelfsprekend ben je communicatief zeer sterk, zowel mondeling als schriftelijk.

  Je bent op de hoogte van de nieuwste wervingsstrategieën en weet deze ook toe te passen. Daarnaast ben je leergierig en blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

  Over Koraal

  Koraal biedt hoog specialistische gezondheidszorg en speciaal onderwijs in Limburg en Brabant. Vanuit ambitie en betrokkenheid geven 4000 medewerkers, studenten en stagiaires inhoud aan de toekomst van jeugdigen, jong volwassenen en volwassenen met een lichamelijke en geestelijke beperking.

  Jeugdzorg, Speciaal Onderwijs, Arbeid en Gehandicaptenzorg zijn de vier kerntaken van Koraal.

  Koraal heeft in Limburg drie locaties voor gehandicaptenzorg : St. Anna te Heel, Op de Bies in Parkstad en Maasveld te Maastricht.

  Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke en / of lichamelijke beperking, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier