Technicus E
Stork
Sappemeer
1 dag geleden

Functieomschrijving

Ben je een Technicus E en werk je graag aan veel verschillende projecten voor een grote speler binnen de olie & gas? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou als Technicus E.

Je verzorgt op de locatie preventief en correctief onderhoud op het gebied van elektro in meet- en regelsystemen, pneumatische en hydraulische installaties en inwerking zijnde installaties.

Tevens voer je modificaties, inspecties, tests en in bedrijfstellingen uit. Waar aan de orde coördineer je de werkzaamheden en stuur je een team van vakgenoten aan.

Het opstellen van rapportages en verwerken van administratieve gegevens met betrekking tot de werkzaamheden zijn voor jou geen probleem.

Je werkt zelfstandig of in (project)teamverband

Hieronder een greep uit jouw dagelijkse taken bij de functie van Technicus E :

 • Je verhelpt op locatie zelfstandig storingen cq voorkomt storingen op het gebied van elektro, pneumatische en hydraulische installaties zodanig dat de apparatuur functioneert volgens de gestelde eisen op veiligheids-, kwalitatief en technisch gebied.
 • Tevens voer je modificaties, inspectie, test en inbedrijfstelling werkzaamheden uit aan bestaande of nieuwe installaties, zodanig dat opdrachten tijdig en conform specificaties worden gerealiseerd.
 • Je werkzaamheden, met betrekking tot onderhoud, storingen en reparatie dragen er zorg voor dat betrouwbaarheid en beschikbaarheid van productie installaties vanuit technisch oogpunt gewaarborgd blijven.

  Functie-eisen

  Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en je op een prettige manier met anderen samenwerkt.

  Je bent dé specialist in jouw vakgebied en je hebt een proactieve en ondernemende instelling.

  Functie specifieke eisen voor Technicus E :

 • Je hebt een afgeronde MBO niveau 4 opleiding in de richting van Elektrotechniek of Meet- en Regeltechniek, aangevuld met vakgerichte opleidingen en / of cursussen;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als 1e Monteur E&I of Technicus E&I in industriële projecten;
 • Je hebt kennis van montagemethoden en uitvoering, meet- en regeltechnieken, inregelen instrumentatie en logica schema’s en besturingstechniek.
 • ATEX is bij jou bekend en je kunt technische tekeningen lezen en begrijpen;
 • Je hebt een flexibele houding ten aanzien van werktijden en werklocaties.
 • Kennis van procesautomatisering, waaronder PLC en meet- en regeltechniek is een pre.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Stork is een internationale, ondernemende en dynamische organisatie die volop groeit. Wij bieden de juiste kandidaat een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden.

  Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden uitgebreide (interne en externe) opleidingsmogelijkheden en besteden veel aandacht aan begeleiding en kennisdeling.

 • Je komt te werken in een hecht, enthousiast en ervaren team waarin je veel nieuwe vaardigheden kunt opdoen. Wij zijn ook erg benieuwd welke skills jij ons kunt bijbrengen!
 • We verwachten van jou een grote inspanning, hier krijg je 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen voor terug zodat je ook genoeg tijd hebt om te ontspannen.
 • Je standplaats is afhankelijk van je woonplaats in de regio Noord, Oost of West.
 • Het is een fulltime functie van 40 uur per week.
 • Wij werken in dagdienst.
 • Wij bieden goede primaire en secundaire voorwaarden.
 • Je krijgt bij ons een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
 • Bedrijfsinformatie

  Stork is onderdeel van Fluor, een toonaangevende internationale organisatie op het gebied van engineering, procurement, construction, maintenance en projectmanagement.

  Met 75.000 medewerkers, verspreid over 6 continenten en vertegenwoordigd in meer dan 100 landen, bedienen wij meer dan 4000 klanten.

  Stork is samen met Fluor een wereldspeler op het gebied van onderhoud, modificaties en asset integrity management. Voor onze medewerkers telt maar één ding : voldoen aan de behoeften van onze klanten en hun verwachtingen overtreffen.

  Hierbij staan veiligheid, vakmanschap, samenwerking en ondernemerschap centraal. Gezamenlijk werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende projecten, bijvoorbeeld de renovatie van een gasproductielocatie, een onderhoudsstop op een petrochemische plant, aanleg van een elektrotechnische installatie en automatisering op een tank park, reparatie van een tandwielkast en het onderhoud van een offshore platform.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier