Receptionist/telefonist
Randstad
HOUTEN, NL
4 dagen geleden

Receptionist - 32-40 uur - Omgeving Utrecht - €12,- per uur

Ben jij klantgericht, proactief, iemand die niet graag stil zit en heb jij die fijne, vriendelijke telefoonstem? Vind je het leuk om afwisseling te hebben in je werk locatie, ben je flexibel inzetbaar en woonachtig in de regio Utrecht?

Heb je daarnaast een eigen auto tot je beschikking? Dan ben jij precies wie wij zoeken!

Voor een opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een allround receptioniste die 32-40 uur per week ( wel op maandag t / m vrijdag) beschikbaar is voor lange tijd.

Je wordt bij verschillende bedrijven op diverse locaties in de regio van Utrecht, Amsterdam en Zoetermeer ingezet als receptioniste / telefoniste.

Het is een functie voor voor lange tijd als het van beide kanten bevalt.

Wat ga je doen?

Als receptioniste op verschillende locaties houd jij je voornamelijk bezig met het ontvangen van gasten, het aannemen van de telefoon en daarbij zorgen dat degene die belt het best mogelijk geholpen wordt.

Je houdt je bezig met agendabeheer, het reserveren van vergaderzalen en lunches. Je komt op verschillende locaties te werken, en elke locatie is anders!

Ben jij de ideale kandidaat?

Jij bent de ideale kandidaat voor deze functie als jij minimaal een afgeronde MBO diploma hebt en bij voorkeur ook al wat ervaring hebt in een soortgelijke functie.

Jij bent representatief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast heb jij uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en kan jij ook goed uit de voeten met de Engelse taal.

Jij bent een ster in het werken met MsOffice en bent in het bezit van een eigen auto en rijbewijs. Daarnaast beschik jij over een flinke portie enthousiasme en ben jij flexibel inzetbaar, het kan namelijk voorkomen dat je een enkele keer voor 07 : 00 begint of nog na 18 : 00 even zou moeten doorwerken.

Wat bieden wij?

Naast dat je een óntzettend leuke, gevarieerde baan aangeboden krijgt, werk je ook nog eens op verschillende locaties, waar je veel contact met verschillende mensen zal hebben.

Het is een functie voor lange tijd, waarbij het zelfs zo kan zijn dat je kan worden overgenomen door dit bedrijf. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook een financiële vergoeding, namelijk een salaris van €12,-

bruto per uur en een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer. De opdrachtgever kan 32 uur per week garanderen.

Let op : en eigen auto en het willen werken op verschillende locaties in omgeving Utrecht en Amsterdam is een harde eis.

Als je hier niet aan voldoet heeft het geen nut om te solliciteren.

Hoe kan je solliciteren? Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan gelijk via de 'solliciteren' button.

Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen? Neem dan gerust contact op met Yannick van der Weert of Linda Bartelsman via houten.

nieuwegein nl.randstad.com of 030-6078020.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Yannick en Linda

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier