Shift Manager Burger King Haarlem
Burger King
Haarlem
1 uur geleden

Waar ga jij excelleren?

Top Employer HMSHost exploiteert één van de meest succesvolle brands Burger King op de NS-stations in Nederland (Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer Arena, Amsterdam Centraal, Alkmaar, Amersfoort, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Hoorn, Lelystad en Utrecht).

Als je bij een van onze Burger King locaties gaat werken, kom je terecht bij één van de grote spelers in de horeca (altijd goed voor je cv!).

Wil jij brand ervaring opdoen? Dan is Burger King waardevol voor jouw CV! Burger King is namelijk meer dan alleen een fastfood formule.

En om je te helpen excelleren, biedt HMSHost je coaching, training en opleiding. Hoeveel groeipotentie heb jij?

Wat ga je doen als Shift Manager bij Burger King?

Wat jij doet, heeft echt impact! Jij zorgt ervoor dat de gasten blij worden, dat ze krijgen wat ze besteld hebben (logisch hè) en dat het fantastisch smaakt.

Kortom : service beyond expectations, zodat de gasten morgen en overmorgen terugkomen. Dat begint natuurlijk allemaal met jouw team enthousiaste horecamedewerkers, die je coacht, inspireert en motiveert.

Om te zorgen dat de bestelling snel klaar is, coördineer jij de voorbereiding, inclusief het voorraadbeheer. Daar hoort het indelen en briefen van alle collega’s ook bij.

Als de Burger King draait ben jij de rots in de branding. En is het even te druk, dan help jij mee. Want je staat niet boven het team, maar bent één van hen.

Geen leiderschap op basis van macht, maar van kracht. Jouw power gebruik je ook om collega’s te coachen on-the-job, zodat ze steeds beter worden.

Over beter gesproken : zaken als voortgang, kwaliteit, veiligheid en gastvrijheid bepalen het succes van het restaurant.

Jij kijkt naar kansen en pusht dit alles naar een hoger niveau. En omdat je jij precies weet wat er speelt bij je team en snapt wat gasten willen, ben jij een gewaardeerd sparringpartner van het management.

Maak jij jouw collega’s blij en de gasten nog blijer?

Wij houden graag de vaart erin. Dus is het belangrijk dat collega’s net zo productief zijn wanneer ze starten, als een kwartier voor het einde van hun shift.

Staan ze allemaal op de goede plek? Is de werkdruk optimaal verdeeld? Liggen de juiste ingrediënten op de counter? Als Shift Manager zorg jij dat alles smooth draait.

En dat collega’s met plezier hun werk doen en draag je bij aan hun ontwikkeling. Als jij een mix van horeca-ervaring en coachende skills hebt, helpen wij je de volgende stap te zetten.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een (afgeronde) mbo niveau 4 opleiding;
 • Enige ervaring in de horeca / retail;
 • Je wordt blij als je jouw collega’s steeds beter weet te maken;
 • Je bent een teamplayer, inspirator en nette, snelle werker;
 • Je hebt de juiste mindset : als het nodig is, spring je bij.
 • Wat krijg je van ons?

 • Een salaris tussen de €1.900 en €2.250 op basis van fulltime afhankelijk van jouw ervaring (conform horeca cao, functieschaal 5);
 • Plus een bonusweek salaris waar je niks extra’s voor hoeft te doen;
 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Er zijn volop doorgroeikansen, bijvoorbeeld richting assistent of Hospitality Manager;
 • Je mag verschillen interne training volgen om jezelf te blijven ontwikkelen; Rugdekking van een internationale organisatie met een eigen HMSHost Academy;
 • Een goed pensioen, gezonde ziektekostenregeling, reiskostenvergoeding en royale kortingen bij onze horecalocaties landelijk;
 • Je werkt in vaste diensten, je mag altijd in overleg met je manager meer werken;
 • Een netto vriendenbonus; wij belonen jou met een netto bonus wanneer je nieuwe teamgenoten aandraagt;
 • Misschien wel het belangrijkste : leuke én gezellige collega’s!
 • Al enthousiast geworden?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier