PLANNER TAXIVERVOER
Van Driel
Planner Taxivervoer, NL
3 dagen geleden

Planner Taxivervoer

Per direct Cuijk 40 uur per week

Je komt te werken bij een bedrijf met bijna 1000 collega’s en 800 voertuigen waar we dagelijks vele ritten uitvoeren voor onze klanten.

Om alle ritten goed te laten verlopen en de klanttevredenheid hoog te houden, weet jij als geen ander combinaties te maken die er voor zorgen dat je collega’s op de weg de ritopdrachten perfect en efficiënt kunnen uitvoeren.

Dit ga je doen :

Als planner ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de chauffeurs en het verwerken van de (gereserveerde) ritten.

Je zorgt er voor dat het juiste voertuig op de juiste plek is. Dit gaat bijna 24 / 7 door en je streeft continu naar een optimale inzet van chauffeurs en voertuigen.

Het geeft jou een voldaan gevoel als de chauffeurs de klanten tijdig ophalen en veilig arriveren op hun eindbestemming. Het is een veelzijdige functie, een flinke dosis stressbestendigheid en puzzel skills is dan ook van groot belang om deze functie goed te kunnen uitvoeren.

Je komt te werken in een wekelijks wisselend rooster van maandag tot en met zondag. De eerste dienst begint om 06.00 uur en de laatste dienst eindigt rond 02.

00 uur s-nachts (de eindtijd is afhankelijk van de drukte en dag). Je wordt om het weekend ingepland en het werkrooster is ruim van tevoren bekend.

Je werkt vanuit ons kantoor in Cuijk.

Dit breng je mee

Deze functie past bij je als je het leuk vindt om verbanden te leggen en in te springen op ad hoc situaties. Naast het feit je een enthousiaste, gezellige collega bent, weet je ook het overzicht te houden in hectische situaties.

Je kunt snel schakelen tussen je werkzaamheden en hebt een servicegerichte instelling.

Daarnaast

 • Beschik je minimaal over MBO+ denk- en werkniveau.
 • Heb je goede communicatieve vaardigheden en inzicht.
 • Weet jij dus altijd het overzicht te houden en springt in op situaties die niet vlot lopen.
 • Je kunt snel schakelen tussen je werkzaamheden bent stressbestendig en flexibel inzetbaar.
 • Kennis van de regio Oss / Den Bosch is een pré
 • Dit mag je van ons verwachten :

  Je komt te werken in een gezellig team binnen een ondernemend familiebedrijf. Het betreft een fulltime baan voor 40 uur per week in Cuijk.

  Vanaf dag één bouw je jouw pensioen op via het Pensioenfonds Vervoer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier