Financieel administrateur BTW
Antenna
Amsterdam, NL
2 dagen geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Als administrateur bij dit internationale bedrijfwordt jij de specialist op het gebied van BTW. Deze organisatieheeft haar Europese hoofdkantoor in Amsterdam-Zuid en (15) businessunits en verschillende productielocaties door heel Europa.

Dezekorte samenvatting maakt bij jou nu al duidelijk dat BTW voor ditbedrijf geen gemakkelijk verhaal is. BTW is in elk land andersgeregeld en jij wordt / bent hier de specialist in.

Om in deze functie te gaan starten hoef je nog geendoorgewinterde BTW administrateur te zijn, maar je moet hetuiteraard wel interessant vinden om je te gaan specialiseren ininternationale BTW.

Ook ga je aan de slag met Intrastat en word jeverantwoordelijk voor de reconciliatie van BTW aangiftes met dejuiste grootboekrekeningen.

Je gaat aan de slagbinnen een 15-koppig team. De sfeer laat zich kenmerken doorprofessionaliteit, maar gecombineerd met een grapje tussendoor.

Alspersoon vind jij het leuk om contact te hebben met veelverschillende mensen; zowel nationaal alsinternationaal.

In hetkort :

 • Jij wordtaanspreekpunt en verantwoordelijk voor internationale BTWaangiftes.
 • Je monitort de BTWterugbetalingen.
 • Ook werk je actief meeaan de implementatie van een nieuwrapportagesysteem.
 • Reconciliatie BTWaangiftes met betreffende grootboekrekeningen.
 • Ook ondersteun je andere afdelingen. Denk hierbij aan APen AR.
 • Functie-eisen

  Dooreerdere werkervaring heb jij gemerkt dat je wil doorgroeien in deinternationale BTW. Voor ons is het van belang dat je dezewerkervaring hebt opgedaan bij een internationale organisatie, enal wel eerder te maken hebt gehad met het verwerken van dezeinternationale btw en grootboek.

  De functie is opHBO niveau en omdat je aan de slag gaat in een internationalefunctie is het ook van belang dat je de Engelse taal opprofessioneel niveau spreekt.

  Je gaat veel aan de slag met Excel,dus een professionele beheersing hiervan is belangrijk. Denkhierbij aan Vlookup en het maken van draaitabellen.

  Klinkt het interessant? Of heb je vragen of opmerkingen?Mail ons op amsterdam justinrecruitment.nl of bel ons via020-6124945!

  Arbeidsvoorwaarden

 • Er is een bruto maandsalaris gebaseerd opkennis en ervaring, maar tussen de €3200,- en€3750,-.
 • Het bedrijf hanteert 25vakantiedagen en 13 adv dagen.
 • Ook wordter een 13e maand gehanteerd.
 • Daarnaastkan jij je aansluiten bij de pensioenregeling en kan jij je, samenmet jouw partner, aanmelden voor de collectieveziektekostenverzekering.
 • Er is eenreiskostenvergoeding van max. €140,- per maand. Wel prettig wanneerje dus uit de omgeving van Amsterdam komt!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier