Verzorgende IG expert onbegrepen gedrag ouderenzorg FWG 40
Argos Zorggroep
Rotterdam
2 dagen geleden

Verzorgende IG expert onbegrepen gedrag ouderenzorg FWG 40

28 - 36 uur per week

Ben jij een verzorgende IG die toe is aan een extra uitdaging? En wil jij door het volgen van scholing dé expert worden op het gebied van onbegrepen gedrag?

Dan is de functie van expert onbegrepen gedrag echt wat voor jou!

Als expert onbegrepen gedrag ben, je naast je werk als verzorgende IG, ook specialist op het gebied van onbegrepen gedrag in jouw woonzorggroep.

Jij zorgt ervoor dat je collega’s kennis opdoen over onbegrepen gedrag zodat zij daarmee nog beter kunnen omgaan en het daarnaast zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Dit doe je door samen met jouw collega’s van de woonzorggroep, gedragsconsulenten, psychologen en familie op zoek te gaan naar manieren om onbegrepen gedrag zoveel mogelijk te voorkomen.

Als je samen tot een verbetering bent gekomen, coach je de collega’s in jouw woonzorggroep en leer je hen hoe zij hun werkwijze kunnen aanpassen.

Hierdoor verbeteren jullie samen de kwaliteit van leven van jullie cliënten. Daarnaast selecteer je de MIC / MIM meldingen die gerelateerd zijn aan onbegrepen gedrag en je onderneemt passende acties.

Daarnaast bewaak je het zorgproces met betrekking tot onbegrepen gedrag in het zorgdossier.

Goed om te weten is dat dit een nieuwe functie in onze organisatie is. We verwachten daarom dat jij proactief jouw taken oppakt, je jouw collega’s weet te inspireren en motiveren om beter te kunnen omgaan met onbegrepen gedrag van onze bewoners.

Dit doe je bijvoorbeeld door je collega’s goed te informeren , instrueren en coachen.

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan vandaag en ga binnenkort aan de slag als expert onbegrepen gedrag in éénvan onze huizen.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Argos Zorggroep is meer dan werk alleen. Je wordt onderdeel van een gezellig en hecht team van professionals in een kleinschalige woonzorggroep.

Samen werken jullie aan de klantbelofte Met toewijding en plezier, op een liefdevolle wijze . In jouw woonzorggroep hebben jullie veel eigen regie en is de sfeer ongedwongen , er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen!

De mogelijkheid om expert op het gebied van onbegrepen gedrag te worden en andere scholings- en bijscholingsmogelijkheden via Argos Academy.

 • Zo werk je aan jouw eigen doorgroeimogelijkheden, want die zijn er volop bij Argos Zorggroep!;
 • Toegang tot alle leuke trainingen van GoodHabitz zodat jij je continu kunt blijven ontwikkelen . Klik snel op de link hierboven om te zien welke trainingen jij kunt volgen;
 • Een marktconform salaris, maximaal € 2.870,58 per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Een volledige 13e maand , vakantietoeslag (8%), een goede pensioenvoorziening via het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en natuurlijk diverse collectieve zorgverzekeringen;
 • Een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, waardoor je minder betaalt voor een smartphone, laptop, tablet, fitness of een fiets .

  Waarom is dit de baan voor jou?

 • Coachen, motiveren en inspireren zit in je bloed, jij weet hoe je mensen écht enthousiast maakt;
 • Je bent in bezit van een MBO-3 diploma verzorgende IG .

 • En je wil graag aanvullende scholing te volgen, zodat jij de functie van expert valpreventie goed kan uitvoeren;
 • Je hebt bij voorkeur de opleiding EVV of vergelijkbaar behaald;
 • Je hebt een zorghart en werkt graag mee aan het creëren van geluksmomenten voor onze bewoners, veelal kwetsbare ouderen;
 • Bij Argos Zorggroep doen de zorgprofessionals datgene waarvoor ze zijn opgeleid. Met de inzet van zorgondersteuners zorgen wij ervoor dat zorgprofessionals tijd en aandacht aan de bewoners en cliënten kunnen besteden;
 • Je bent flexibel en werkt volgens rooster in alle voorkomende diensten.

  Waar kom je te werken?

  Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in één van onze mooi gelegen en goed bereikbare huizen. Wij hebben huizen in Maassluis, Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Rhoon, Poortugaal en Spijkenisse.

  Als je in dienst komt bij Argos Zorggroep vragen wij een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) voor je aan. Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Aan de slag!

  Is dit de baan voor jou? Wacht dan niet langer en solliciteer!

  Heb je meer affiniteit met valpreventie?We zoeken ook een expert valpreventie, klik snel op de link om deze vacature in te zien!

  Wil je toch nog iets meer weten? Neem dan contact op met Mariëtte Bos, HR-adviseur. Zij is bereikbaar op maandag tot en met donderdag via telefoonnummer 06 43 034 585.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier