KAM Medewerker bij Slagerij
Detailresult Groep
Platformweg , Velsen-Noord, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen

Elke week komt er 260.000 kilo speciaal geselecteerd vlees binnen, die onze centrale slagerij in Velsen-Noord binnen de kortste keren weer verlaat - gekruid, bewerkt en verpakt - in 653.

000 bakjes. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Een indrukwekkend machinepark en de vereende krachten van onze 170 medewerkers maken dit mogelijk.

Wegens interne doorgroei zijn wij op zoek naar een enthousiaste, nuchtere collega die kan bouwen aan kwaliteit! Je bent een echte aanpakker en staat voor kwaliteit en voedselveiligheid.

Als KAM medewerker ben je onder andere bezig met toezien en controleren op een juiste toepassing van werkvoorschriften en (kwaliteits)procedures door collega’s.

Door het toezien en controleren op een juiste toepassing van werkvoorschriften en (kwaliteits)procedures door collega’s, merk je afwijkingen op en spreek je collega’s hierop aan en rapporteer je hierover.

Daarnaast draag je zorg voor het up-to-date houden van de kwaliteitsprocedures door bij te dragen aan verbeteringen in en het uitwerken en vastleggen van de procedures.

Ook ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten. In geval van afwijkingen in de productie neem je extra monsters, analyseer en interpreteer je de uitkomsten en legt de resultaten vast.

Wat wij je bieden

Je wordt onderdeel van een gedreven en gezellig KAM team bestaande uit drie KAM medewerkers een Coördinator KAM en de Manager KAM en Integriteit.

Samen werk je met jouw collega’s doorlopend aan uitdagende projecten om het KAM beleid te verbeteren. Je draagt proactief verbetervoorstellen aan en werkt deze uit tot concrete plannen.

Je bent vaardig in communiceren met zowel externe auditeurs als verschillende medewerker-, team- en organisatieniveaus. Daarnaast ben je bekend met kwaliteitszorg- en voedselveiligheidsystemen, arbo-managementsystemen en heb je affiniteit met milieu / duurzaamheid.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals :

 • Afhankelijk van ervaring een salaris tussen de €2.400,- en €3.500,- per maand op fulltime basis.
 • Een jaarcontract, daarna een contract voor onbepaalde tijd
 • 25 vakantiedagen op fulltime basis
 • Interne opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een persoonlijk opleidingsbudget waarmee je vakinhoudelijke trainingen kunt volgen
 • Een goede pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan collectieve zorgverzekering en private leaseregeling
 • Reiskostenvergoeding
 • Een goede werkgever

  Wij zijn Detailresult Groep. En we hebben samen een doel; klanten twee onderscheidende supermarkten bieden : Dirk en DekaMarkt.

  Wij doen dit op een duurzame, eerlijke en verantwoorde wijze omdat onze supermarkten een vitale functie vervullen in de maatschappij.

  Met meer dan 200 filialen, 22.000 collega’s, en een consumentenomzet van ruim 2,3 miljard in 2020 zijn wij de ideale plek voor jouw carrière.

  Bijvoorbeeld door ons programma Mijn Koers’, waarin wij aandacht hebben voor jou op het gebied van jouw gezondheid, jouw veiligheid en jouw loopbaan, nu en in de toekomst.

  Zo benutten wij ieders talent. Wij stellen uitdagende doelen en weten deze te behalen door verantwoordelijkheid te geven, beslissingen te nemen, naar elkaar te luisteren en helder te communiceren om goed werk te leveren.

  Zo zijn we samen elke dag de beste!

  Wat vragen wij van je

  Wat je verder meebrengt :

 • Een afgeronde mbo+ opleiding, bij voorkeur kwaliteitsmedewerker (of vergelijkbaar)
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie
 • Je bent in staat 1 keer in de 4 weken op zaterdag te werken
 • Ervaring met FSSC, IFS, BRC en Infoblad 85 zijn een sterke pré
 • Heb je eerder gewerkt bij een bedrijf dat FSSC gecertificeerd is? Dan heb je een streepje voor.

  Daarnaast herken jij je in de volgende competenties :

 • Daadkracht
 • Communicatieve vaardigheid
 • Zelfstandigheid
 • Plannen en organiseren
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier