Intern Risicospecialist Verzekeren
Rabobank
Assen , NL
4 dagen geleden

Stel je eens voor dat onze klanten hun verzekerbare risico’s goed geregeld hebben en zich volledig kunnen richten op de groei van hun onderneming.

Met jou erbij als Intern Risicospecialist Verzekeren maken we dit samen mogelijk. Zeker als jij jouw expertise inbrengt waarmee je alle bestaande klantgroepen (Kleinzakelijk, MKB, Food & Agri, Grootzakelijk én Ondernemer in Privé) adviseert en informeert over onze zakelijke verzekeringsproducten.

Impact creëren Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten met vragen op het gebied van Verzekeren en staat hen met raad en daad telefonisch te woord.

Als geen ander weet jij door te vragen, de klantbehoefte te achterhalen en bemiddel je in verzekeringsoplossingen voor de klant.

Bij complexe vragen schakel je de hulp van collega-specialisten in en ondersteun je het proces.Je draagt bij aan de groei van het team Verzekeren door jouw proactieve houding, commerciële blik en zelfstandigheid.

Met elkaar Samenwerken is de manier waarop we werken. Circa 90 lokale banken vormen het kloppend hart van de organisatie.

Zij staan dichtbij de klant en zijn sterk geworteld in de eigen markt. Om de bancaire dienstverlening en invulling van de relevante maatschappelijke initiatieven dichtbij de klanten te kunnen organiseren, wordt met marktteams gewerkt, waarin bancaire professionals de kern vormen.

Als kring Oost Brabant hebben we de ambitie om dé financiële partner voor deze Brainport Regio te zijn. De Brainport-regio is de snelst groeiende en meest innovatieve regio van Nederland.

Om de komende tien jaar aan de top te blijven, staat de regio voor een aantal opgaven. Werken aan deze opgaven, betekent investeren in de toekomst, om over 10 jaar nog steeds de slimste regio ter wereld te zijn.

Het Specialistenteam Verzekeren staat opgesteld voor onze bedrijfsmatige adviesklanten binnen de kring Oost Brabant. Het gedreven team heeft de ambitie om onze klanten te adviseren en ontzorgen op het gebied van de verzekerbare risico’s welke de bedrijfscontinuïteit kunnen bedreigen.

We doen dit vanuit een risicomanagement insteek gecombineerd met het adviseren en verkopen van passende verzekeringen. In het team is jarenlange ervaring en veel vakkennis aanwezig, door een bestendige bezetting binnen het team is een grote bekendheid en betrokkenheid bij de ondernemers in de kring opgebouwd.

Door de jarenlange ervaring, het grote team en de aanwezige vakkennis is het mogelijk collega’s op te leiden die de overstap willen maken naar de afdeling verzekeren.

 • Met jouw talenten Natuurlijk ben jij klantgericht, proactief, communicatief sterk en heb je een commerciële drive. Juist die eigenschappen maken jou tot een goede Intern Risicospecialist Verzekeren, zeker in combinatie met : minimaal HBO werk en denk niveau én affiniteit met ondernemers;
 • WFT Basis, Schade Particulier, Schade Zakelijk en Inkomen, danwel de bereidheid dit op zeer korte termijn te behalen;kennis en werkervaring op het gebied van schade- en inkomensverzekeringen is een pré;
 • een commerciële drive, jij maakt als intern specialist graag het verschil voor de klant en de bank!een enthousiaste, stevige en gezellige persoonlijkheid.

  Jij brengt een positieve vibe in het team, je motiveert het team om samen te scoren en samen successen te vieren! Bij de RabobankDat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al.

  Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op manieren, zoals : Mensen samenbrengen, talenten benutten, een sociaal netwerk opbouwen! Dat is de echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen.

  Om hen verder te helpen geven we een deel van onze winst aan verenigingen. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen.

  Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken!Wij willen startende ondernemers een helpende hand bieden. Zij kunnen extra aandacht goed gebruiken en daarom willen wij hen een podium bieden voor een vliegende start.

  Elk kwartaal wordt een 'Starter van het Kwartaal’ verkozen. Wil jij dit ook?De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

 • Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op : een bruto maandsalaris tussen € 2.,13 en €3.,07;
 • een dertiende maand en vakantiegeld;een Employee Benefit Budget (10% van je maandinkomen). Hoe jij dit budget inzet, is aan jou.

 • Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • een persoonlijk budget, dat je kunt besteden aan activiteiten gericht op jouw ontwikkeling en loopbaan;een thuiswerkvergoeding e / o een vergoeding van woon- werkverkeer als je met het openbaar vervoer of auto / motor reist;
 • een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5 % aan bijdraagt. Laten we kennismaken Ben jij de persoon? Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Intern Risicospecialist Verzekeren?

  En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in onze regio Oost-Brabant.

  Handig om te weten : Solliciteren kan tot en met 27 januari .Reageer direct via de Solliciteren button, met je CV en motivatiebrief.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier