Ontwerpcoordinator Civil3D
bouwhuysch
Nieuw Vennep, NL
3 dagen geleden

Als ontwerpcoördinator infra (MX / Civil3D) ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, uitvoering en toezicht op ontwerpwerkzaamheden.

De activiteiten kunnen zich zowel in de tenderfase als in de uitvoeringsfase afspelen.

De werkzaamheden als ontwerpcoördinator infra betreffen het bewaken van de ontwerpplanning, het beoordelen, verifiëren en vrijgeven van ontwerpdocumenten, het analyseren en (laten) uitwerken van technische specificaties, richtlijnen geven over het ontwerpproces, aangeven van alternatieve oplossingen, afstemmen tussen de verschillende subprojecten en ingenieursbureaus, het overleggen met werkvoorbereiding en uitvoering met betrekking tot het realiseren van het ontwerp, het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever met betrekking tot het ontwerp.

Jouw skills

 • HTS Civiele techniek;
 • Ruime ervaring met (multidisciplinaire) projecten;
 • Ontwerpervaring met MX en / of Civil3D;
 • Je bent accuraat en je kan goed werken onder druk zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen;
 • Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen;
 • Verbinder met oog op resultaat.
 • De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

  Onze opdrachtgever neemt als specialist voor complexe internationale infrastructurele projecten een toppositie in. Ze treden op als aannemer van omvangrijke en complexe projecten of als partner in Design & Construct opdrachten.

  Als partner van de klant realiseren zij complexe infrastructurele werken binnen de keten van ontwerp, projectmanagement en uitvoering.

  Ze streven ernaar totaaloplossingen zo duurzaam mogelijk te ontwerpen, realiseren en te beheren. De cultuur van de organisatie kenmerkt zich door samenwerken, ondernemerschap en lef.

  Niet voor niets komen veel medewerkers weer terug als ze een bij een andere werkgever hebben gewerkt. bouwhuysch is gevraagd de civiele techniek vacatures te vervullen om de gezonde groei te realiseren.

  Benefits - Ontwerpcoordinator Civil3D

  Natuurlijk zouden we je kunnen vertellen dat reiskostenvergoeding en een leaseauto mogelijk zijn. Dat zouden we kunnen doen.

  Maar is dat niet vanzelfsprekend? Wat we pas echt belangrijk vinden is de focus op je ontwikkeling als ontwerpcoördinator.

  We helpen jou je loopbaan uit te rollen met de zekerheid van één vast contract , maar de vrijheid om bij alle mooiste projecten en opdrachtgevers in Nederland te werken.

  Mis je bepaalde skills of wil je je juist verder ontwikkelen als ontwerpcoordinator? Geen probleem. Wij investeren in persoonlijke groei en bieden daarbij verschillende opleidingsmogelijkheden in zowel soft skills als technische kennis.

  En dat allemaal natuurlijk met een leuke club ingenieurs om je heen en een lekkere borrel op zijn tijd. Oja, en een bovengemiddeld salaris tussen de €3000,- en €5000,- per maand .

  Maar zoals we al zeiden : dat is voor ons meer dan logisch.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier