Corporate Recruiter
CBRE Nederland
Amsterdam
2 dagen geleden

Heb je minimaal 2 jaar ervaring in Recruitment? Ben jij de spin-in-het-web die wij zoeken en ben je klaar voor een grote uitdaging?

Zie je het verbinden van mensen als jouw kracht en houd je er van veel verschillende ballen in de lucht te houden? Dan hebben wij de functie voor jou.

Lees snel verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen?

Als Recruiter ben jij dé spin-in-het-web in de organisatie. Je bent gezamenlijk met één collega verantwoordelijk voor het aantrekken van talent voor CBRE.

In je rol ben je de steun en toeverlaat van de business met betrekking tot werving en selectie. Je fungeert als adviseur om de managers te helpen bij het maken van de juiste beslissing.

Jouw verantwoordelijkheid en focus zal liggen op de gehele werving en selectie in de organisatie. Je zal je focussen op de werving van kandidaten met minimaal 2 jaar werkervaring.

Dit houdt bijvoorbeeld in het opstellen en plaatsen van vacatureteksten, het verwerken van sollicitaties, het selecteren van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken.

Je weet je doelgroepen goed en snel te bereiken door gebruik te maken van de juiste recruitmenttools, zoals jobboards, social media en andere netwerken.

Uiteraard wordt er van je verwacht dat je naar aanleiding van de gesprekken snel schakelt tussen de kandidaat en de manager om zo het proces goed en voorspoedig te laten voorlopen.

Naast de dagelijkse werving van talent is een andere belangrijke verantwoordelijkheid om CBRE neer te zetten als een aantrekkelijke werkgever in de markt.

Gezamenlijk met je mede Recruiter denk je na over Employer Branding en goed werkgeverschap. Verder zal je ook schakelen met Finance om te zorgen dat de headcount forecast up-to-date is en het budget op schema loopt.

Het Recruitment team is onderdeel van het People / HR team van CBRE. Je werkt nauw samen met collega’s van de verschillende disciplines in HR zoals Operations, Learning & Development, Payroll en onze Business Partners.

Het is daardoor mogelijk om van hen meer te leren en gezamenlijk interne projecten op te pakken.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding op HBO- of WO niveau;
 • Je hebt minimaal één jaar relevante werkervaring in recruitment als Recruitment of aan de bureauzijde;
 • Tijdens je studie heb je nevenactiviteiten (op)gedaan;
 • Je bent leergierig, voelt je snel verantwoordelijk en hebt een pro-active instelling;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en schakelt makkelijk tussen diverse werkzaamheden;
 • Je bent dienstverlenend ingesteld en je bent een goede gesprekspartner op verschillende niveaus;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Dit hebben wij jou te bieden!

  Bij CBRE werken allerlei verschillende specialisten aan een gedegen totaalvastgoedadvies. Professionals met een commerciële, financiële, bouwkundige of zelfs creatieve achtergrond, en allemaal met dezelfde drive voor vastgoed.

  Je krijgt veel verantwoordelijkheid waardoor je jezelf kunt ontplooien. Daarnaast biedt ons collectief opleidingsprogramma, De CBRE Academy, de kans om je door middel van opleidingen, trainingen en workshops verder te ontwikkelen.

  Onze organisatie is dus de perfecte plek om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

  Binnen CBRE wordt hard gewerkt maar tijd voor ontspanning vinden wij net zo belangrijk. Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes.

  Wij bieden je een functie in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en mogelijkheden om jezelf te ontplooien.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier