Kleinschalige vmbo-school zoekt docent Duits!
derec
Haarlem,NL
21 dagen geleden

Kleinschalige vmbo-school zoekt docent Duits!

Haarlem

Aan de slag op een fijne, kleinschalige school waar iedereen welkom is? Voor een vmbo-school in regio Haarlem zijn we op zoek naar een docent Duits! Je gaat aan de slag met de leerlingen van vmbo-

t 3 en vmbo-t 4. Jij hebt ervaring met het lesgeven aan de examenklassen en hebt affiniteit met de leerlingen van het vmbo! Meer weten over deze vacature? Lees snel verder!

Organisatie

Op deze kleinschalige school kennen de leerlingen en medewerkers elkaar echt. De sfeer is hier erg goed en de leerlingen voelen zich gezien, erkend en uitgedaagd.

Door de kleinschaligheid van de school is er de ruimte om de leerlingen de persoonlijke aandacht te geven waardoor zij echt kunnen groeien.

Het onderwijs wat hier gegeven wordt is op maat en modern. De leerlingen maken bijvoorbeeld allemaal gebruik van een Ipad waardoor zij goed hun eigen leerritme kunnen bepalen.

Op deze manier is het onderwijs op deze school echt op maat voor iedere leerling.

Functie

Als docent Duits op deze school ga je aan de slag met vmbo-t 3 en vmbo-t 4. De leerlingen zijn in de laatste fase van hun middelbareschooltijd en moeten goed worden voorbereidt op de naderende eindexamens.

En daar kom jij om de hoek kijken! Jij gaat met de leerlingen aan de slag om de examenstof onder de knie te krijgen. Hierbij ligt het accent vooral op spreek-

en luisteroefeningen. Je gaat op deze school voor 0,6-1,0 fte aan de slag en de dagen zijn in overleg! Enthousiast geworden? Laat van je horen!

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid voor Duits;
 • Je hebt ervaring met examenklassen;
 • Je hebt affiniteit met de leerlingen van het vmbo;
 • Je bent beschikbaar voor 0,6-1,0 fte, de dagen zijn in overleg.
 • Aanbod

  Ons werk draait om jou. Daarom houden we het persoonlijk en zorgen we goed voor je. We gaan graag het gesprek met je aan over de beste balans tussen werkplezier, persoonlijke ontwikkeling en een eerlijke beloning

  Wij bieden jou :

 • Uitstekende voorwaarden;
 • Doorbetaling van schoolvakanties;
 • Ondersteuning van ervaren coaches;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV* PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-

  mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

  Ralph :

  06-30374514 email protected

  Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel ons wat je belangrijk vindt, hoe je in elkaar zit en welke werkervaring je hebt. Zo vergroot je de kans dat we de perfecte vacature voor je vinden.

  Inschrijven bij Derec

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier