Kwaliteitsmanager SmitVis
Sligro Food Group
VEGHEL
5 dagen geleden

Functie

Als Kwaliteitsmanager SmitVis zorg je er voor dat de bedrijfsvoering en het productieproces voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen en richtlijnen teneinde de voedselveiligheid te kunnen waarborgen.

Deze functie Kwaliteitsmanager SmitVis bestaat uit de volgende verantwoordelijkheidsgebieden :

1. Kwaliteit

  • Verantwoordelijk voor de inventarisatie en analyse van voedselveiligheidsgevaren en benoemen van de critical control points en het beheersbaar maken en houden van deze kritische punten.
  • Draagt zorg voor het opstellen, onderhouden, implementeren en beheren van het kwaliteitshandboek en andere kwaliteitsdocumentatie.
  • Draagt zorg voor het aannemen en behandelen van klachten draagt zorg voor de terugkoppeling.
  • Draagt zorg voor de dagelijkse controle en inspectie van producten, processen en de bedrijfsinrichting communiceert afwijkingen t.
  • a.v. kwaliteitseisen en specificaties.

  • Draagt zorg voor het uitvoeren van interne audits, het rapporteren van de bevindingen, het benoemen van de verbeterpunten (actielijst) en toezicht houden op de afhandeling hiervan door verantwoordelijken.
  • Verantwoordelijk voor monsternames t.b.v. extern microbiologische en chemische analyses, het verwerken van de analyseresultaten en het ondernemen van opvolgende acties in geval van afwijkende resultaten voert regelmatig intern microbiologisch onderzoek uit.
  • Medeverantwoordelijk voor het totale validatieproces van productieprocessen, -machines, producten, grondstoffen, etikettering etc.
  • Draagt zorg voor de begeleiding van audits door externe instanties (certificeringsbureau, NVWA e.d.).
  • Organiseert en begeleid de sensorische productbeoordelingen en draagt zorg voor communicatie van de bevindingen.
  • Levert een bijdrage aan de interne kwaliteitstrainingen voor medewerkers.
  • Toetst productiepartijen aan geldende normen en draagt zorg voor blokkering, communicatie en een professionele afhandeling hiervan.
  • Volgt ontwikkelingen op vakgebied en is op de hoogte van wet- en regelgeving aangaande het eigen verantwoordelijkheidsgebeid speelt hier op adequate wijze op in.
  • Ziet erop toe dat richtlijnen met betrekking tot hygiëne (HACCP) worden nageleefd.2.
  • 2.Overleg en rapportage

  • Neemt deel aan het afdelingsoverleg en het projectoverleg.
  • Draagt zorg voor het opmaken van kwaliteitsanalyses en rapportages.
  • Verzorgt een professionele terugkoppeling naar klanten, leveranciers en / of afdelingen binnen de Sligro-organisatie m.b.t. klachtafhandeling
  • Functie-eisen

    Je hebt een afgeronde opleiding HBO-Levensmiddelentechnologie en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de voedselindustrie.

    Voor deze functie is het van belang dat je daadkrachtig, analytisch, doortastend en proactief bent.

    Competenties : Klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, conceptueel denken, communiceren en nauwkeurig werken.

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier