Technisch EHS Specialist
SKF
Houten, Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Monsterboard

Techniek, kantoor en research & development. Al deze divisies werken bij SKF samen in één ergonomisch en duurzaam ingericht pand.

Als Technisch EHS Specialist bij SKF draag jij bij aan een veilige werkomgeving voor al jouw 300 collega’s. Wat ga je doen?

In deze nieuwe veelzijdige functie van Technisch EHS Specialist verveel jij je geen dag. Je bent het aanspreekpunt voor alle (technische) facilitaire zaken in en om het nieuwe pand, maar ook ons EHS-

beleid valt onder jouw verantwoordelijkheid. Juist deze combinatie maakt de functie zo uniek. Op facilitair vlak houd jij je bezig met alle technische aspecten in en om ons nieuwe pand.

Jij weet exact wat er aan onderhoud moet gebeuren en of alles nog aan de wet- en regelgeving voldoet. Van koelwater, perslucht en chemische installaties tot aan de airco, hijs-

en brandblusmiddelen. Het onderhoud en de controles voer je niet zelf uit, hiervoor schakel jij externe partijen in die jij managet op kwaliteit en kosten.

Maar daar blijft het niet bij. In jouw rol als Technisch EHS Specialist valt ook het EHS-beleid van SKF onder jouw verantwoordelijkheid.

Jij weet het EHS-beleid van SKF Group goed door te vertalen naar een beleid voor SKF in Nederland en gaat hiermee aan de slag.

Het geven van presentaties over het EHS-beleid aan de verschillende afdelingen en het MT horen daar zeker bij. Ook bij (interne) audits, denk bijvoorbeeld aan ISO, ben jij nauw betrokken.

Als EHS-voorzitter ondersteun je de verantwoordelijke EHS-collega’s van de afdelingen waar mogelijk en komen jullie regelmatig samen.

Daarnaast regel jij de BHV en EHBO-opleidingen voor de collega’s, en ben je hoofd BHV. Wat bieden wij? Jij, de Technisch EHS Specialist, maakt echt het verschil.

Veiligheid op het werk is essentieel voor de continuïteit van ons bedrijf. Een grote verantwoordelijk in een zelfstandige functie.

Dat wil niet zeggen dat je alleen bent. Binnen SKF ben jij degene die met alle afdelingen contact heeft. Dit gaat van collega’s op de werkvloer tot afdelingsmanagers en het MT.

Maar ook met derde partijen, zoals leveranciers, gemeentes en inspectiediensten heb je regelmatig contact. Wat wij jou nog meer bieden : een salaris tussen de € 4400,-

en € 6300,- bruto per maand, gebaseerd op een werkweek van 40 uur en een pensioenregeling. een functie voor 32 tot 40 uur per week.

de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering. 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen. een actieve personeelsvereniging die onder andere jaarlijks een kerstdiner en BBQ organiseert.

per september verhuizen wij naar een nieuw pand in Houten. Deze is volledig ergonomisch en duurzaam ingericht. Wat breng je mee?

Met jouw kennis en ervaring weet jij jouw verhaal op alle collega’s goed over te brengen en ben jij een goede sparringpartner voor alle collega’s.

Verder beschik jij over : hbo werk- en denkniveau. minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van EHS. Meer informatie of direct solliciteren?

Maak jij samen met ons deze functie van Technisch EHS Specialist tot een succes? Solliciteer voor 13 augustus 2019 via de sollicitatiebutton.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Dwight Oehlers, Recruiter, via 030-6075390. Een online assessment en intelligentietest maken deel uit van het wervingsproces.

Even Lagers en eenheden, afdichtingen, mechatronica en smeersystemen dat is waar je SKF van zou kunnen kennen. Wij stellen alles in het werk om onze klanten te ondersteunen met de meest geavanceerde oplossingen voor uiteenlopende toepassingen.

Dit gaat van windmolenparken en offshore olieplatformen tot hogesnelheidstreinen, wasmachines en miljoenen motorfietsen, vrachtwagens en auto’s.

Dit doen we moet medewerkers verspreid over 130 landen. Als echt Zweeds bedrijf investeren wij in onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen.

Heb jij ideeën over hoe wij ons productportfolio kunnen verbeteren? Dan staan wij daar zeker voor open. Elkaar ondersteunen en helpen waar nodig, is kenmerkend voor ons bedrijf.

Wil je meer weten over onze organisatie? Kijk dan op Ben jij klaar om samen met ons de wereld vorm te geven? Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier