Wijkverzorgende IG Zeist
Accolade Zorg
Bosch en Duin, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen

Als verzorgende in de wijk ben je onmisbaar door de dagelijkse zorg en het welzijn van onze cliënten die zelfstandig thuis wonen.

De werkzaamheden zijn zeer gevarieerd. Je voert verzorgende taken uit en houd je ook bezig met het verrichten van verpleegtechnische handelingen waartoe je bevoegd en bekwaam bent.

Ook het luisteren en voeren van gesprekken met de cliënt is een belangrijk onderdeel van je werk. Dit alles met het doel om de cliënt te laten genieten van dagelijkse dingen.

Hierbij kun jij rekening houden met de eigen regie van de cliënten, waardoor jij hen helpt om een waardevol leven te kunnen leven en zoveel mogelijk zichzelf te blijven.

Je hebt een belangrijke verantwoordelijkheid in het verplegen, verzorgen en begeleiden van onze cliënten op basis van het zorgplan.

Hierbij verricht je voorbehouden en risicovolle handelingen volgens protocollen en afspraken. Jij signaleert veranderingen in situaties van bewoners, je rapporteert deze en je neemt actie hierop.

Maar ook de dagelijkse adl zorg behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast neem je deel aan werkgroepen en overleg je regelmatig met de collega’s.

Verder zoek je regelmatig de samenwerking op met andere disciplines binnen en buiten Accolade. Vergeet ook niet het regelmatige contact met familie en andere direct betrokkenen van de cliënten.

Als verzorgende in de wijk draag je ook op organisatorisch vlak bij aan de afdeling, want jij komt te werken in een zelf organiserend team.

Jij krijgt de mogelijkheid om jouw talenten en kwaliteiten optimaal te benutten, je doet waar je goed in bent en levert op die manier een mooie bijdrage aan het functioneren van het team.

In deze uitdagende rol werk je op verschillende tijden waarbij er in het basisrooster zoveel als mogelijk rekening gehouden wordt met je wensen en waarbinnen onderling geruild kan worden.

Arbeidsvoorwaarden : Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Zorg geven die nodig is én het voor mensen zo prettig mogelijk maken, kan alleen als je het zelf ook naar je zin hebt. Daarom staan bij ons plezier in het werk, goede communicatie en ontwikkelmogelijkheden centraal.

Je kunt rekenen op een warm welkom en een prettige werksfeer binnen een enthousiast team en dankbare bewoners. Daarnaast krijg je bij ons :

 • Een jaarcontract met de intentie deze na een jaar om te zetten in onbepaalde tijd;
 • De functie is ingeschaald conform CAO VVT FWG 35, met een salaris tussen de € 1.940,07 en € 2.668,93 bruto per maand obv. 36 uur per week;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van scholing en opleidingen;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals eindejaarsuitkering van 7,4%, 8% vakantiegeld, pensioenregeling, fietsenplan, ICT regeling of fitness-abonnement;
 • En niet onbelangrijk, leuke professionele collega’s en een fijne werksfeer!
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier