Uitvoerder Funderingstechnieken
Koninklijke BAM Groep
Gouda, Nederland
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het realiseren van verschillende funderingstechnische projecten bij BAM Infra! Op een coachende manier je team motiveren, proactief samenwerken en zo een optimaal resultaat behalen?

Dan ben jij mogelijk onze nieuwe uitvoerder!

Wat ga je doen :

 • Als uitvoerder funderingstechniek bij BAM Infra Funderingstechnieken weet je als geen ander hoe de verschillende technieken zoals diepwanden, schroefpalen, groutankers, vibro palen, schroefpalen en combiwanden toe te passen zijn in de praktijk.
 • Je stuurt jouw dagelijkse funderingsproductie aan en zorg je voor een tijdige levering van materieel en materiaal op de lopende projecten.
 • Je geeft op coachende wijze leiding aan verschillende funderingsploegen. Je deelt jouw kennis met een jong team en bent sterk gericht op samenwerken.
 • Je onderhoudt dagelijks contact met de klanten, leveranciers en de eigen organisatie.
 • Je houdt de voortgang bij in een overzichtelijke rapportage met betrekking tot de dagproductie, uren, materieelkosten, veiligheid en gezondheid.
 • Je bent veelal aanwezig op locatie van de verschillende projecten en rapporteert aan de projectleider.

  Om deze rol tot een succes te maken breng jij proactief relevante informatie bijeen tussen de verschillende disciplines zoals Civiel, Wegen en Bouw om tot een goede uitvoering te komen van het funderingswerk.

  Je werkt gestructureerd en op basis van prioriteiten, en je blijft ook bij hoge werkdruk nauwkeurig. Van technologische ontwikkelingen en marktontwikkelingen ben je goed op de hoogte, en je zet deze informatie resultaatgericht in.

  Aansprekende projecten van BAM Infra Funderingstechnieken zijn : tunnel Rotterdamse baan, Zeesluizen IJmuiden, Terneuzen en Brunsbüttel en de Afsluitdijk.

  Onze projecten bevinden zich door het hele land en incidenteel in het buitenland. Je werkt vanuit Gouda of op de projectlocatie.

  Wie zoeken wij?

 • Je hebt een hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur richting civiele techniek;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als uitvoerder. Ervaring in de funderingstechniek is een pré
 • Jouw passie voor funderingstechniek is kenmerkend
 • Je haalt voldoening uit het proactief samenwerken met de opdrachtgever, andere BAM-onderdelen en het projectteam, en je schakelt als het nodig is snel tussen het jargon van de funderingsspecialist en eenvoudiger, verklarend woordgebruik voor niet-vakgenoten;
 • Je hebt een coachende manier van leidinggeven en weet het beste uit een team te halen en beschikt over de benodigde veiligheidscertificaten, zoals VOL-VCA;
 • Kennis van de systemen MS office en MS projects is een pré;
 • Je bent klantgericht, stressbestendig en flexibel.
 • Wat bieden wij?

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw cao, waarmee je recht hebt op vijfentwintig vakantiedagen en vijftien atv-dagen per kalenderjaar.

  Over ons

  BAM Infra Funderingstechnieken is de specialist in funderingstechnische oplossingen. Met onze mensen, kennis en moderne materieel zijn we actief in zowel de civiele als de burgerlijke en utiliteitsbouw.

  We beschikken over brede expertise in zware en specialistische funderingstechnieken. Onze klanten kunnen vertrouwen op deskundig advies, maatwerk in ontwerp en vakkundige uitvoering.

  BAM Infra Funderingstechnieken beschikt over een eigen materieeldienst met groot funderingsmaterieel.

  BAM Infra Funderingstechnieken is gevestigd in Gouda en Amsterdam, maar onze projecten bevinden zich door het hele land en incidenteel in het buitenland.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier