(Senior) Broker Property
Aon
Rotterdam
6 dagen geleden

Wil jij dat jouw klant de bestebrandpolis krijgt, de beste service en de beste condities? Beschik je overstevige werkervaring met klanten en ben je een ster in advies en maatwerk ophet gebied van brand- en bedrijfsschadeverzekeringen?

We zijn op zoek naar eenervaren Broker Property die onze klanten gaat bedienen!

De functie

Als Senior Broker Property ben je verantwoordelijk voor het creëren en aanbieden van oplossingen ten behoeve van (inter)nationaal opererende cliënten.

Je beschikt over een eigen portefeuille en in nauwe samenwerking met directe collega’s, het accountmanagement en andere afdelingen adviseer je klanten en prospects over brandgerelateerde onderwerpen incl.

het toetsen van contracten, de risicoanalyse en het uiteindelijke verzekeringsadvies.

Je neemt de leiding in (offerte)trajecten met verschillende in- en externe partijen en je overlegt met zowel klanten als verzekeraars.

Hierbij adviseer je over de mogelijkheden en onmogelijkheden om brand- en brandgerelateerde risico’s te verzekeren (waarbij premies en condities minstens zo belangrijk zijn, je zoekt namelijk de beste deal voor de klant).

Je houdt gedurende dit gehele proces contact met collega’s, klanten en verzekeraars en je zorgt ervoor dat alle betrokkenen op de hoogte blijven van de voortgang.

Naast het advieswerk en het plaatsen van verzekeringen bij verzekeraars speelt productinnovatie een belangrijke rol. Je krijgt daarom dan ook alle ruimte om je ondernemerschap te laten zien en initiatieven te ontplooien, zo krijg je de ruimte samen met je klant te kijken of er andere risico’s zijn om te verzekeren.

Maar je bent ook een teamspeler. Waar nodig help je andere teamleden om de kennis die je hebt te kunnen inzetten.

De functievereisten

Je bent een teamspeler met sterke overtuigingskracht en in staat vertrouwen van anderen te winnen en aan hen te geven. Stakeholdermanagement is jou niet vreemd, je krijgt energie van het behartigen van meerdere belangen en kunt overzicht houden en over de lijnen heen denken.

Met jouw gevoel voor commercie zie je kansen en pas je creativiteit toe binnen de kaders. Maar ook heb je cijfermatig inzicht en kun je risico’s inschatten.

Verder verwachten wij :

 • Minimaal een hbo diploma
 • In het bezit van wft schade zakelijk
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Affiniteit met zaken doen in een internationale omgeving
 • Wij bieden

  Een zelfstandige en dynamische baan met volop ruimte en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hierbij bieden wij een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder een vaste 13e maand, premievrij pensioen, 29 vakantiedagen met mogelijkheid om bij te kopen, reiskostenvergoeding en een bonusregeling.

  De functie is ingedeeld in salarisschaal 11A (€ 3.200,-, max 5.700,-). De uiteindelijke inschaling en hoogte van je salaris zijn afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

  Binnen Aon kun je jouw werktijden flexibel indelen en heb je de mogelijkheid om thuis te werken. Op die manier kun jouw privé activiteiten goed combineren.

  Natuurlijk krijg je een laptop en smartphone van de zaak. De kantoren van Aon zijn makkelijk bereikbaar met zowel de auto als het OV.

  Wij zoeken iemand voor fulltime maar parttime is bespreekbaar.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier